ESL English England Torbay Kaplan international hero

Kaplan International

Kaplan International

Om du letar efter litet sol och hav medan du studerar är en språkresa till Torquay ett fantastiskt alternativ. Kaplan Torquay är ett idylliskt ställe i en av Storbritanniens soligaste städer, bara minuter från centrum och på en kort promenad från stranden. Vår partnerskola har en bra mix av internationella studenter och med dynamiska lektioner i en vänlig, välkomnande miljö, kommer du att göra snabba framsteg! Tio ljusa klassrum och ett multimediacenter ger dig stora möjligheter att studera och skolan har inte bara en trädgård utan också en egen pool, den perfekta platsen att koppla av med vänner under sommarmånaderna. Dessutom, med bibliotek och kafé på plats, har du verkligen allt du behöver under samma tak!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Torbay on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Torbay on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Vänliga badortsvibbar, hjälpsamma ortsbor
  • Populär skola med många olika nationaliteter representerade
  • Pool på skolan, perfekt för sommaren
  • Residens endast en minut till fots från skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Frankrike
      Tyskland
      Kuwait
      Ryssland
      Saudiarabien
      Spanien
      Schweiz
      Bulgarien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Finns det något bättre sätt att njuta av småstadslivet än att bo med lokalbefolkningen? Att bo i en värdfamilj är en fantastisk möjlighet, eftersom du kommer att kunna öva dina språkkunskaper varje dag med din värdfamilj. Du erbjuds ett enkel- eller tvåbäddsrum och äter frukost och middag med familjen. Du får en autentisk och total språkfördjupning! Dina värdar bor vanligtvis mellan 15 och 35 minuter i genomsnitt från skolan till fots (maximal restid 60 minuter under högsäsong). Gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar ingår, liksom tvätt en gång i veckan.

Residens St Michael’s (från 18 år)

ESL Languages residence St Michael's Kaplan Torquay

Detta hemtrevliga residens är ett ombyggt hotell som ligger två minuter till fots från Kaplan Torquay, är den idealiska platsen om du vill utforska Torquays vindlande gator och närliggande stränder! Här finns en uteplats och ett picknickområde. Du väljer mellan eget rum som har privat badrum, skrivbord, TV och garderob. Gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar ingår, lakan byts var fjortonde dag och rummen städas en gång i veckan. Utnyttja de gemensamma utrymmena för att umgås och titta på de senaste serierna på Netflix, liksom det fullt utrustade köket!

OBS: Tvåbäddsrum kan finnas tillgängligt på begäran för två studenter som reser tillsammans.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.