ESL Languages Kaplan London 30+ hero

Kaplan International 30+

Kaplan International 30+

För dem som vill studera engelska med likasinnade personer i centrum av London, är vår partnerskolas läge vid London Bridge platsen för dig. Exklusivt för vuxna 30 år eller äldre, är denna moderna byggnad bara en 25 minuters promenad till det trendiga bardistriktet i Shoreditch, medan de många transportförbindelserna innebär att du enkelt kan resa till alla delar av staden. Du kommer att studera i tre klassrum, som alla använder interaktiva whiteboards, i grupper om högst 15 studenter. Mellan lektioner kan du koppla av i dedikerade 30+ områden och i studentloungen, utrustad med varuautomater. Om du känner för något mer än en chokladkaka, är närliggande Borough Market fylld med många läckra matstånd som kan tillfredsställa alla begär!

Pluspunkter

 
Kaplan International 30+
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge för att utforska London och besöka dess sevärdheter
  • Moderna klassrum i en nyligen renoverad byggnad
  • Bred nationalitetsmix: Studenterna reser hit från hela världen
  • Högkvalitativa lärare och dynamiska lektioner

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Algeriet
      Argentina
      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Peru
      Ryssland
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Utforska London och lär känna londonborna genom att bo i en lokal familj under dina studier. Du kommer att kunna umgås och prata med din värdfamilj under frukost och middag (som båda ingår i priset) medan du upptäcker andra områden på London under dagen. Din värdfamilj bor vanligtvis 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong). Du erbjuds ett enkel- eller ett tvåbäddsrum, komplett med ett studieutrymme, gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar. Tvätt ingår en gång i veckan.

Residens Scape Wembley

ESL Languages Scape Wembley residence Kaplan London England

På grund av dess centrala läge och bara en kort promenad från den berömda Wembley Stadium är detta boendealternativ idealiskt för studenter som vill uppleva Londonlivet. Endast 40 minuter från London Bridge School erbjuds du enpersonsstudio, komplett med ett skrivbord, lampa, stol, lagringsutrymme, gratis Wi-Fi, samt eget kök och badrum. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) som du kan tvätta mot en avgift i tvättmaskin på plats. Residenset har ett delat gym, studierum och sociala utrymmen för umgänge och kontakt med dina studiekamrater. Gemensamma ytor städas varje vecka, och det finns en rumsstädningstjänst tillgänglig för gästerna. 

Residens Scape Shoreditch (Endast tillgängligt fram till 07.09.24)

ESL Languages residence Scape Shoreditch Kaplan London Covent Garden

Om du letar efter moderna bekvämligheter under din vistelse är dessa studiolägenheter idealiska. Med Shoreditch bara elva minuters tunnelbaneresa bort, lär du lätt känna de fascinerande stånden och dess läckra mat på Brick Lane och Spitalfields Market. På residenset har din studio en dubbelsäng, privat badrum, pentry och skrivplats. Gratis Wi-Fi och sängkläder ingår (men inte handdukar). Tvättfaciliteter finns mot extra kostnad.

ESL icon information

vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 08/09 2024

Residens Scape Canada Water

ESL Languages Scape Canada Water residence Kaplan London

Nära till inneområdet Bermondsey och bara 30 minuter med kollektivtrafik från skolan, ligger det fina Canada Water Residence. Varje lägenhet (som delas med antingen tre eller sju andra studenter) inkluderar en gemensam bostadsyta och ett delat kök där studenterna kan laga mat och umgås. Enkelrummen, med privat badrum, är möblerade med stol, skrivbord, garderob och TV-bänk. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) och kan tvättas mot en avgift i maskiner på plats. Studenterna kan njuta av det gemensamma gymmet, studierum, filmrum och innergård.

Studentlägenheter Scape Canalside (från 18 år)

ESL Languages Scape Canalside residence Kaplan London

Letar du efter en spännande upplevelse i centrum av Londons pulserande studentliv? Välj då Scape Canalside, som ligger bredvid Queen Mary University. Residenset befinner sig i de spännande kvarteren i Mile End, bara 32 minuter från skolan med tunnelbana. I de delade lägenheterna - komplett med gemensamt kök och vardagsrum - har varje enkelrum eget badbadrum, en säng, garderob och skrivbord, samt helt kontrollerbar centralvärme. Ett gym som är öppet hela dygnet och filmrum finns att tillgå (endast för gästerna) och om du blir hungrig (eller törstig!) finns det många restauranger, barer och butiker i närheten.

ESL icon information
Obs!:

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 01/09 2024

Residens IQ Shoreditch

IQ Shoreditch, Kaplan London

Detta boende erbjuder en elegant och lyxig vistelse i London, utmärkta förbindelser med kollektivtrafik och bara en 13 minuters bussresa till skolan. Du erbjuds ett studiorum med en liten dubbelsäng, arbetsbord, stol, garderob, soffbord, pentry och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Tvättmöjligheter finns på plats mot en avgift. Detta boende har självhushåll och studenterna förväntas städa sina egna rum. Mellan lektionerna kan du spendera tid i boendets utmärkta gemensamma utrymmen, inklusive ett gym, filmrum, konst- och dansstudior, en innergård och en rymlig terrass på översta våningen med fantastisk utsikt över London.

Residens Urbanest King’s Cross (öppet 21/10 2023 - 31/8 2024)

ESL Languages Urbanest Kings's Cross residence Kaplan London

Residenset ligger i en av de mest berömda och livliga stadsdelarna i London, bara 32 minuter från skolan med kollektivtrafik, perfekt för studenter som vill ha en social och spännande tid i staden. Studenterna erbjuds eget rum med privat badrum i antingen en delad lägenhet med fyra eller åtta sovrum, vart och ett med ett utrustat gemensamt kök och gemensam lounge. Varje rum har lagringsutrymme, ett skrivbord, lampa, stol och en dubbelsäng. På residenset har du självhushåll och städar själv ditt rum, (men personalen kommer att städa de gemensamma ytorna varje vecka). Studenterna förses med sängkläder som de kan tvätta i tvättmaskiner på plats mot en liten avgift. Man tar med sig sina egna handdukar. Residenset erbjuder flera gemensamma faciliteter för sina gäster, inklusive en lounge, studierum, ett spelrum och till och med ett kafé där du kan dela en klassisk brittisk måltid med dina nya vänner.

ESL icon information
Obs!

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från september 2024

Residens Urbanest Hoxton (öppet 29/6 – 31/8, 2024)

ESL Languages Urbanest Hoxton residence Kaplan London

Välj detta boende för att få ut det bästa av både dina studier och din resa, eftersom du har tillgång till gott om studieutrymmen och massor av bekvämligheter i centrum av London, bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. Studenterna placeras i enkelrum utrustade med säng, skrivbord, stol, gott om förvaringsutrymme och privat badrum. Du får sängkläder, men tar med dig dina egna handdukar - de kan tvättas båda mot en avgift på plats. Mellan lektionerna har tillgång till gemensamma avkopplings- och studieutrymmen, ett gym, ett träningsområde och ett spelrum.

ESL icon information
Obs!:

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från september 2024

Residens Urbanest Tower Bridge (öppet 9/9, 2023 – 24/8, 2024)

ESL Languages Urbanest Tower Bridge residence Kaplan London

Beläget nära en av de mest ikoniska platserna i London, Tower Bridge, är detta residens perfekt för studenter som gillar sightseeing och att umgås bara 18 minuter från skolan med buss. Enkelrummen ha en säng, skrivbord, stol, garderob, tillgång till ett delat kök och ett badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar, som kan tvättas mot en avgift på plats. Efter lektionerna kan du koppla av i det gemensamma sociala området eller titta på en film i biografrummet. 

ESL icon information
Obs!:

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 25/08 2024

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.