ESL Languages Kaplan London 30+ hero

Kaplan International 30+

Kaplan International 30+

För dem som vill studera engelska med likasinnade personer i centrum av London, är vår partnerskolas läge vid London Bridge platsen för dig. Exklusivt för vuxna 30 år eller äldre, är denna moderna byggnad bara en 25 minuters promenad till det trendiga bardistriktet i Shoreditch, medan de många transportförbindelserna innebär att du enkelt kan resa till alla delar av staden. Du kommer att studera i tre klassrum, som alla använder interaktiva whiteboards, i grupper om högst 15 studenter. Mellan lektioner kan du koppla av i dedikerade 30+ områden och i studentloungen, utrustad med varuautomater. Om du känner för något mer än en chokladkaka, är närliggande Borough Market fylld med många läckra matstånd som kan tillfredsställa alla begär!

Pluspunkter

 
Kaplan International 30+
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge för att utforska London och besöka dess sevärdheter
  • Moderna klassrum i en nyligen renoverad byggnad
  • Bred nationalitetsmix: Studenterna reser hit från hela världen
  • Högkvalitativa lärare och dynamiska lektioner

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Algeriet
      Argentina
      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Peru
      Ryssland
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Utforska London och lär känna londonborna genom att bo i en lokal familj under dina studier. Du kommer att kunna umgås och prata med din värdfamilj under frukost och middag (som båda ingår i priset) medan du upptäcker andra områden på London under dagen. Värdfamiljerna bor vanligen i zonerna ett till fyra, Zon ett och två ligger cirka 20–45 minuters pendling från Kaplan London Bridge där kurserna 30+ hålls. Du erbjuds ett enkel- eller ett tvåbäddsrum, komplett med ett studieutrymme, gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar. Tvätt ingår en gång i veckan.

Residens Scape Wembley (från 18 år)

ESL Languages Scape Wembley residence Kaplan London England

På grund av dess centrala läge och bara en kort promenad från den berömda Wembley Stadium är detta boendealternativ idealiskt för studenter som vill uppleva Londonlivet. Endast 40 minuter från London Bridge School erbjuds du enpersonsstudio, komplett med ett skrivbord, lampa, stol, lagringsutrymme, gratis Wi-Fi, samt eget kök och badrum. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) som du kan tvätta mot en avgift i tvättmaskin på plats. Residenset har ett delat gym, studierum och sociala utrymmen för umgänge och kontakt med dina studiekamrater. Gemensamma ytor städas varje vecka, och det finns en rumsstädningstjänst tillgänglig för gästerna. 

Residens Scape Shoreditch (från 18 år)

ESL Languages residence Scape Shoreditch Kaplan London Covent Garden

Om du letar efter moderna bekvämligheter under din vistelse är dessa studiolägenheter idealiska. Med Shoreditch bara elva minuters tunnelbaneresa bort, lär du lätt känna de fascinerande stånden och dess läckra mat på Brick Lane och Spitalfields Market. På residenset har din studio en dubbelsäng, privat badrum, pentry och skrivplats. Gratis Wi-Fi och sängkläder ingår (men inte handdukar). Tvättfaciliteter finns mot extra kostnad.

Residens Scape Canada Water (från 18 år)

ESL Languages Scape Canada Water residence Kaplan London

Nära till inneområdet Bermondsey och bara 35 minuter med kollektivtrafik från skolan, ligger det fina Canada Water Residence. Varje lägenhet (som delas med antingen tre eller sju andra studenter) inkluderar en gemensam bostadsyta och ett delat kök där studenterna kan laga mat och umgås. Enkelrummen, med privat badrum, är möblerade med stol, skrivbord, garderob och TV-bänk. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) och kan tvättas mot en avgift i maskiner på plats. Studenterna kan njuta av det gemensamma gymmet, studierum, filmrum och innergård.

Studentlägenheter Scape Canalside (från 18 år)

ESL Languages Scape Canalside residence Kaplan London

Letar du efter en spännande upplevelse i centrum av Londons pulserande studentliv? Välj då Scape Canalside, som ligger bredvid Queen Mary University. Residenset befinner sig i de spännande kvarteren i Mile End, bara 28 minuter från skolan med tunnelbana. I de delade lägenheterna - komplett med gemensamt kök och vardagsrum - har varje enkelrum eget badbadrum, en säng, garderob och skrivbord, samt helt kontrollerbar centralvärme. Ett gym som är öppet hela dygnet och filmrum finns att tillgå (endast för gästerna) och om du blir hungrig (eller törstig!) finns det många restauranger, barer och butiker i närheten.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)