ESL English USA Los Angeles Kaplan International Westwood hero

Kaplan International - Westwood

Kaplan International - Westwood

Studera engelska i Los Angeles på vår partnerskola som ligger i Westwood, nära Beverly Hills, mellan Santa Monicas stränder och det ikoniska Hollywood. Medan du utforskar det livliga och mångkulturella L.A., njut av det underbara vädret och lär känna staden bakom all berömmelse och glamour. Skola stoltserar med 11 ljusa klassrum, multimediacenter och studentlounge, där du under pauserna kan umgås med dina kurskamrater. Högt kvalificerade lärare stöder dig under dina studier i engelska och dynamiska och interaktiva lektioner hjälper dig att lära dig snabbare. Med fler än 60 nationaliteter som studerar på Kaplan Los Angeles Westwood, kommer du att träffa nya människor från hela världen – ett fantastiskt tillfälle att förbättra din engelska!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Los Angeles (Westwood) on YouTube.
 
Kaplan International - Westwood
Watch Language school Kaplan Los Angeles (Westwood) on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mångkulturell stad med massor att se och göra
  • Ett internationellt nöjescentrum
  • Skolan har ett perfekt läge i Los Angeles, nära UCLA
  • Erfarna lärare som ger interaktiva och engagerande lektioner
  • Enastående nationalitetsmix

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
TOEFL
#
Minimiålder:
16 år
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Ryssland
      Saudiarabien
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Upptäck en bit av amerikanskt vardagsliv under din kurs i engelska på Kaplan Los Angeles Westwood genom att bo i en lokal familj. Du lär dig mer om det lokala livet och förbättrar din engelska när du övar tillsammans med dina värdar under måltiderna (du har halvpension). Du bor i eget rum med delat badrum. Fri Wi-Fi, sängkläder och handdukar tillhandahålls, men tvättservice kan debiteras extra. Värdfamiljerna bor vanligtvis på mellan 45 och 60 minuter från skolan, vilket gör att du kan kära känna nya delar av L.A.!

Lägenheter Selby (från 18 år)

Selby Residence Los Angeles

Selby Apartments är det perfekta bostadsalternativet för dig som vill uppleva Kaliforniens livsstil självständigt och omgiven av nya vänner. Residenset är perfekt beläget, bara 15 minuters promenad från språkskolan och nära Santa Monica Beach och Beverly Hills. Studenterna kommer att placeras i ett enkelrum i en gemensam lägenhet. Varje rum har ett eget badrum, mini-kylskåp, skrivbord, soffa och förråd. Lägenheterna är utrustade med gratis Wi-Fi, en tvättmaskin, en torktumlare och ett gemensamt kök. Du har självhushåll, men lägenheterna städas två gånger i månaden av residenset. Handdukar och sängkläder tillhandahålls av residenset, men studenterna kommer att vara ansvariga för att tvätta dem. På fritiden kommer du att kunna umgås och njuta av Kaliforniens klimat i den gemensamma utomhusloungen, vid eldstaden och grillen.

Lägenheter Westwood (från 18 år)

ESL Languages residence Westwood apartment Kaplan Los Angeles

Westwood International House är det perfekta alternativet för studenter som vill utforska den ikoniska staden Los Angeles och njuta av komforten i ett rymligt hus. Residenset ligger i det charmiga området Westwood, bara 25 minuters bussresa från språkskolan. Det utgörs av en fastighet med 7 dubbelrum, ett gemensamt utrymme, ett fullt utrustat kök och en matplats. Varje dubbelrum är fullt utrustat med garderob, skrivbord, stol, lampa och gratis Wi-Fi (med en streamingtjänst som ingår). Vid ankomsten blir studenterna försedda med handdukar och sängkläder och de ansvarar själva för tvätt och byte. Betaltvättstuga finns på plats. Residenset städas två gånger per månad utan extra kostnad. Studenterna har självhushåll i det gemensamma köket. Sammantaget är detta bostadsalternativ perfekt för studenter som vill få en glimt av hur det är att leva själv i Los Angeles medan de studerar och utforskar staden.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Los Angeles language stay
Andra skolor i området
Los Angeles
ESL King Los Angeles
Los Angeles
Kings
 
ESL Languages USA San Francisco Kaplan International hero
San Francisco
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
 
ESL English USA Santa Barbara Kaplan International hero
Santa Barbara
Kaplan International