ESL English USA Los Angeles Kaplan International Westwood hero

Kaplan International - Westwood

Kaplan International - Westwood

Studera engelska i Los Angeles på vår partnerskola som ligger i Westwood, nära Beverly Hills, mellan Santa Monicas stränder och det ikoniska Hollywood. Medan du utforskar det livliga och mångkulturella L.A., njut av det underbara vädret och lär känna staden bakom all berömmelse och glamour. Skola stoltserar med 11 ljusa klassrum, multimediacenter och studentlounge, där du under pauserna kan umgås med dina kurskamrater. Högt kvalificerade lärare stöder dig under dina studier i engelska och dynamiska och interaktiva lektioner hjälper dig att lära dig snabbare. Med fler än 60 nationaliteter som studerar på Kaplan Los Angeles Westwood, kommer du att träffa nya människor från hela världen – ett fantastiskt tillfälle att förbättra din engelska!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Los Angeles on YouTube.
 
Kaplan International - Westwood
Watch Language school Kaplan International, Los Angeles on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Mångkulturell stad med massor att se och göra
  • Ett internationellt nöjescentrum
  • Skolan har ett perfekt läge i Los Angeles, nära UCLA
  • Erfarna lärare som ger interaktiva och engagerande lektioner
  • Enastående nationalitetsmix

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Kina
      Saudiarabien
      Turkiet
      Schweiz
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Upptäck en bit av amerikanskt vardagsliv under din kurs i engelska på Kaplan Los Angeles Westwood genom att bo i en lokal familj. Du lär dig mer om det lokala livet och förbättrar din engelska när du övar tillsammans med dina värdar under måltiderna (du har halvpension). Du bor i eget rum eller tvåbäddsrum med delat badrum. Fri Wi-Fi, sängkläder och handdukar tillhandahålls, men tvättservice kan debiteras extra. Din värdfamilj bor vanligtvis 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong), vilket gör att du kan lära känna nya delar av L.A.!

Lägenheter Westwood (från 17 år)

ESL Languages Kaplan Los Angeles Westwood Residence

Det här är det perfekta boendealternativet för dig som vill uppleva Kaliforniens livsstil självständigt och omgiven av nya vänner. Residenset är perfekt beläget, bara en kort busstur från språkskolan. Studenterna kommer att placeras i ett enkelrum typ standard, enkelrum typ mindre, eller tvåbäddsrum i en gemensam bostad. Varje rum har ett eget badrum, mini-kylskåp, skrivbord, soffa och förråd. Lägenheterna är utrustade med gratis Wi-Fi, en tvättmaskin, en torktumlare och ett gemensamt kök. Du har självhushåll, men lägenheterna städas två gånger i månaden av residenset. Handdukar och sängkläder tillhandahålls av residenset, men studenterna kommer att vara ansvariga för att tvätta dem. På fritiden kommer du att kunna umgås och njuta av Kaliforniens klimat i de gemensamma utomhusfaciliteterna.

ESL icon information
Obs!

under 18 år. : Dubbelrum endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.