Lärarens hem

”Privatutbildning i lärarens hem” är en undervisningsform där kursdeltagaren får hela lärarens uppmärksamhet. Detta möjliggör en perfekt avvägning mellan kursinnehåll och deltagarens språkinlärningsbehov. Privatutbildning i lärarens hem är perfekt om man, antingen som enda deltagare (one-to-one), eller tillsammans med ytterligare en deltagare (one-to-two), vill göra snabba framsteg på kort tid, och den gör det även möjligt att utforma innehållet, bestämma takten och att tillämpa de pedagogiska metoder, som bäst svarar mot deltagarens behov och förväntningar.

Kursen sätts samman innan du anländer och bygger på en detaljerad analys av din språknivå och dina behov, varefter den ”skräddarsys” på plats. Detta individanpassade koncept är mycket flexibelt och låter dig bestämma kursens intensitet och innehåll utifrån dina personliga eller professionella målsättningar med kursen. Denna metod passar särskilt bra för chefer, professionella och unga medarbetare som söker efter en intensiv och effektiv språkutbildning. Programmen är tillgänglig året runt, även under jul, nyår och påsk.
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.