IH Belfast

Vår partnerskola ligger i universitetsområdet, på bara tio minuters gångavstånd från stadens centrum, i ett kvarter som är fyllt med barer och restauranger för en stor, internationell studentgrupp. Skolan har 12 moderna klassrum, en datasal och där finns en liten trädgård, ett kök och en matsal. Det finns även fri tillgång till internet via Wi-Fi i hela byggnaden. Det är i ett magnifikt fyravåningshus i viktoriansk stil som du kommer att studera engelska och där kommer du även att möta andra studenter från hela världen!

Pluspunkter

Watch Language school International House, Belfast on YouTube.
 
IH Belfast
Watch Language school International House, Belfast on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Stad under total omdaning
  • Excellent läge på Belfasts universitetsområde
  • Fantastiska traditionella pubar, moderna klubbar och härliga restauranger för alla smaker
  • En av Europas största konstfestivaler
  • Några av världens vänligaste människor

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
International House
esl international house accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Frankrike
      Schweiz
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Om man vill lära sig ett språk finns det inget bättre sätt än en fullständig språkfördjupning i en värdfamilj. Hos värdfamiljen har du eget rum med halvpension och hos vissa familjer får man även eget badrum. Det går att ta sig till fots till de flesta familjerna, och om de bor mer avlägset tar det mindre än en halvtimme att ta sig till de flesta familjerna.

Studios City Centre (från 18 år)

ESL Languages City Centre Studio IH Belfast

Njut av en fantastisk vistelse i hjärtat av Belfast! Vår partnerskolas helt nya studios är belägna alldeles invid The Cathedral Quarter, en stadsdel där du hittar fullt av kaféer, restauranger och pubar och där du kommer att överraskas av den otroliga gatukonsten. Du kan välja mellan egen studio eller eget rum med privat badrum i delad studio, där du då bor med tre andra personer. Residenset erbjuder fina plus som gör din vistelse litet mer speciell, som ett socialt program där du träffar internationella och lokala studenter, samt en avdelning för välbefinnande med gym och relax. Wi-Fi finns att tillgå i hela anläggningen.

 

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.