esl english ireland northern ireland belfast ih belfast hero

IH Belfast

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

IH Belfast

 

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Vår partnerskola ligger i universitetsområdet, på bara tio minuters gångavstånd från stadens centrum, i ett kvarter som är fyllt med barer och restauranger för en stor, internationell studentgrupp. Skolan har 12 moderna klassrum, en datasal och där finns en liten trädgård, ett kök och en matsal. Det finns även fri tillgång till internet via Wi-Fi i hela byggnaden. Det är i ett magnifikt fyravåningshus i viktoriansk stil som du kommer att studera engelska och där kommer du även att möta andra studenter från hela världen!

Pluspunkter

Watch Språkskola International House, Belfast on YouTube.
 
IH Belfast
Watch Språkskola International House, Belfast on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad under total omdaning
  • Excellent läge på Belfasts universitetsområde
  • Fantastiska traditionella pubar, moderna klubbar och härliga restauranger för alla smaker
  • En av Europas största konstfestivaler
  • Några av världens vänligaste människor

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
International House
esl international house accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Om man vill lära sig ett språk finns det inget bättre sätt än en fullständig språkfördjupning i en värdfamilj. Hos värdfamiljen har du eget rum med halvpension och hos vissa familjer får man även eget badrum. Det går att ta sig till fots till de flesta familjerna, och om de bor mer avlägset tar det mindre än en halvtimme att ta sig till de flesta familjerna.

Studios City Centre

ESL studio accommodation 1

Njut av en fantastisk vistelse i hjärtat av Belfast! Vår partnerskolas helt nya studios är belägna alldeles invid The Cathedral Quarter, en stadsdel där du hittar fullt av kaféer, restauranger och pubar och där du kommer att överraskas av den otroliga gatukonsten. Du kan välja mellan egen studio eller eget rum med privat badrum i delad studio, där du då bor med tre andra personer. Residenset erbjuder fina plus som gör din vistelse litet mer speciell, som ett socialt program där du träffar internationella och lokala studenter, samt en avdelning för välbefinnande med gym och relax. Wi-Fi finns att tillgå i hela anläggningen.

Residens Queen’s Elms (04.07 - 28.08.2021, från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Detta residens ligger i ett lugnt skogsområde i stadens södra del. Läget, bortom stadens larm och stök, i förening med den stora tomten, gör detta till den perfekta platsen för att njuta lutet lugn och ro. Men inget problem – universitetet finns på bara en kvarts promenadavstånd och det är nära till staden. Residenset ligger alldeles intill Lisburn Road, en livlig gata med affärer, kaféer och restauranger, endast 20 minuter till fots från Botanic Avenue, som är en uppskattad mötesplats för studenter. Alla rum på residenset har eget badrum och tillgång till internet via Wi-Fi. Studenterna kan använda det gemensamma köket för att tillreda sina måltider (10 – 11 studenter per kök). I den bekväma loungen möter du studenter från hela världen. Varje vecka får du rena lakan och handdukar. Det finns en betaltvättstuga som studenterna kan använda och receptionen är bemannad dygnet runt.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Belfast language stay
Andra skolor i området
Belfast
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan Dublin
 
esl english ireland northern ireland dublin ces hero
Dublin
CES
 
esl english ireland northern ireland galway atlantic language hero 0
Galway
Atlantic Language