esl english barbados barbados south coast codrington language centre hero

Codrington Language Centre

Codrington Language Centre

Belägna i ett lugnt område på Barbados sydkust, omfattas Codringtons lokaliteter av den avslappnade, tropiska andan i Karibien. Skolan har ett privilegierat läge, bara 500 meter från huvudvägen på sydkusten; full av stormarknader, barer, restauranger och stränder. Byggnaden är luftig och har stora fönster för att tillåta den karibiska solen att lysa in i klassrummen. Det finns fyra luftkonditionerade klassrum, som alla har en traditionell whiteboard och tar emot åtta studenter per klass. Fastigheten är utrustad med reception, gratis Wi-Fi, terrass och kök. Studenterna får ut det mesta av sin vistelse genom att boka en av de många aktiviteterna som finns tillgängliga via skolan.

Pluspunkter

 
Codrington Language Centre
1 / 10

Pluspunkter

  • Avspänd och familjär atmosfär i hjärtat av en fantastisk ö
  • Kvalificerade och lyhörda lärare
  • Magnifika utflykter runt omkring på ön.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Tjeckiska Republiken
      Frankrike
      Italien

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation african

Din värdfamilj på Barbados välkomnar dig med öppna armar. På en halvtimme med buss från Codrington Language Centre, bor du i eget rum och har halvpension: ett perfekt tillfälle att smaka de läckra, lokala specialiteterna! Detta är det idealiska sättet att dagligen öva engelskan till tonerna av inhemska rytmer.

Studio

ESL apartment studio accommodation

Var snäll kontakta oss för ytterligare information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.