Academia-Uruguay-Montevideo-School-Gallery-hero-Spanish

Academia Uruguay

Academia Uruguay

Belägen i hjärtat av gamla stan, i en historisk byggnad i kolonialstil, välkomnar vår partnerskola studenter i 9 ljusa, välutrustade klassrum. Tack vare den avspända atmosfären, användandet av egenproducerat originalmaterial och de organiserade aktiviteterna, tar de kvalificerade och engagerade lärarna din spanska upp till högre nivåer! Ibland ges lektionerna på specifika, historiska platser så att du ska kunna fördjupa dig ännu mer i den lokala kulturen! Gratis Wi-Fi, kaffe, te och kalla drycker finns att tillgå under rasterna, där du möter studenter från hela världen i receptionen eller när du njuter av solen på takterrassens 200 kvm. Efter lektionerna ta en promenad på de livliga gågatorna och låt dig uppfyllas av stadens sköna, coola miljö!

Pluspunkter

 
Academia Uruguay
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt och bilfritt område av Montevideo
  • Små grupper med max. 6 studenter
  • Lärarna är engagerade under och efter lektionerna
  • Delad studentlägenhet i samma byggnad som skolan
  • Aktiviteter som ger kulturell fördjupning och språkövning
  • Examenscenter för DELE-examen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Tyskland
      Schweiz
      Ryssland
      USA
      Frankrike
      Österrike
      Kanada
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Alla värdfamiljer har noggrant valts ut av vår partnerskola och de bor inte längre än 30 minuter från skolan med allmänna kommunikationer eller till fots. Detta är en unik möjlighet att lära känna den lokala kulturen, vanorna och vardagslivet, samtidigt som du kraftigt förbättrar din spanska genom kontinuerlig övning. Familjerna erbjuder eget rum med halvpension eller enbart frukost och du delar resten av huset med familjen. I mån av tillgång är det möjligt att boka ett rum med privat badrum på begäran och mot tillägg. Sängkläder, handdukar och gratis Wi-Fi tillhandahålls.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.