ESL Language courses abroad English Philippines Boracay Paradise English hero

Paradise English Language Institute

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Paradise English Language Institute

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Paradise English Language Institute

Vår partnerskola etablerades på ön år 2005 och fokuserar på kommunikation genom hör- och läsförståelse. Eleverna får konversera, delta i diskussioner, konferenser och intervjuer. Skolan drivs av kanadensare, vilka har överfört sitt kunnande och sin akademiska kvalitet från hemlandet till Boracay i syfte att lära ut det engelska språket enligt sin egen metod. Du lär dig följaktligen engelska i små grupper tillsammans med lärare som har språket som sitt modersmål. I de fall där lektioner bedrivs på 1+1-basis, är en filippinsk lärare ansvarig. Skolans blygsamma storlek är till fördel för samspelet mellan studenter från världens alla hörn och kurscentret råder en god stämning från morgonens första lektion till den sista.

Pluspunkter

 
Paradise English Language Institute
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Himmelsk ö med magnifika sandstränder
  • Oändliga möjligheter till utövande av vattensporter
  • Skolan styrs av kanadensisk personal, modermål engelska
  • Undervisning i små grupper eller individuellt, fokus på kommunikation

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family accommodation philippines

Vår partnerskola erbjuder uteslutande värdfamiljer där det finns minst en utländsk person i hushållet, till de internationella studenterna. Detta innebär att familjerna talar mycket god engelska samtidigt som de välkomnar dig med öppna armar och ser till att du trivs. I en inbjudande miljö delar du ditt dagliga liv med den filippinska familjen och får samtidigt en mängd kunskap om hur det är att leva i Borocay. Du äter frukost, lunch och kvällsmål i din värdfamilj och du bor i eget rum.

Tonglen Boracay Resort Hotel

ESL-hotel-accommodation-1

Administrerat av ett engelskt-filippinskt par, erbjuder detta hörn av paradiset en blandning av europeisk effektivitet och filippinsk gästfrihet. Nära stranden och på mindre än 30 minuters promenad från skolan, bor du i ett luftkonditionerat rum med eget badrum, terrass och gratis Wi-Fi och kan njuta av poolen och grillhörnan för att ordna fester tillsammans med dina nya vänner! Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Personalen, som finns disponibel dygnet runt, organiserar din transfer från flygplatsen och hjälper dig att boka utflykter. Det finns också en tvättstuga att disponera.

Lingganay Hotel Resort Beach Boracay

ESL-hotel-accommodation-4

Med en privat strand och en pool med generösa mått, tjusar detta hotell besökare från första ögonblicket. Det ligger ca 15 minuter från kurscentret. Gästerna bor i små fristående villor med ett sovrum, vackert inredda, omgivna av trädgårdar och belägna vid havet. Här finns luftkonditionering och en TV. Här finns även bar, restaurang, möjligheter att boka massage, en transferbuss, internetanslutning och mycket omtänksam personal - detta är paradiset!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)