ESL Language courses abroad English Philippines Boracay Paradise English hero

Paradise English Language Institute

Paradise English Language Institute

Paradise English Language Institute

Vår partnerskola etablerades på ön år 2005 och fokuserar på kommunikation genom hör- och läsförståelse. Eleverna får konversera, delta i diskussioner, konferenser och intervjuer. Skolan drivs av kanadensare, vilka har överfört sitt kunnande och sin akademiska kvalitet från hemlandet till Boracay i syfte att lära ut det engelska språket enligt sin egen metod. Du lär dig följaktligen engelska i små grupper tillsammans med lärare som har språket som sitt modersmål. I de fall där lektioner bedrivs på 1+1-basis, är en filippinsk lärare ansvarig. Skolans blygsamma storlek är till fördel för samspelet mellan studenter från världens alla hörn och kurscentret råder en god stämning från morgonens första lektion till den sista.

Pluspunkter

 
Paradise English Language Institute
1 / 10

Pluspunkter

  • Himmelsk ö med magnifika sandstränder
  • Oändliga möjligheter till utövande av vattensporter
  • Skolan styrs av kanadensisk personal, modermål engelska
  • Undervisning i små grupper eller individuellt, fokus på kommunikation

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Tyskland
      Italien
      Kina
      Sydkorea
      Schweiz
      Ryssland

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation philippines

Vår partnerskola erbjuder uteslutande värdfamiljer där det finns minst en utländsk person i hushållet, till de internationella studenterna. Detta innebär att familjerna talar mycket god engelska samtidigt som de välkomnar dig med öppna armar och ser till att du trivs. I en inbjudande miljö delar du ditt dagliga liv med den filippinska familjen och får samtidigt en mängd kunskap om hur det är att leva i Borocay. Du äter frukost, lunch och kvällsmål i din värdfamilj och du bor i eget rum.

Lingganay Hotel Resort Beach Boracay

ESL-hotel-accommodation-4

Med en privat strand och en pool med generösa mått, tjusar detta hotell besökare från första ögonblicket. Det ligger ca 15 minuter från kurscentret. Gästerna bor i små fristående villor med ett sovrum, vackert inredda, omgivna av trädgårdar och belägna vid havet. Här finns luftkonditionering och en TV. Här finns även bar, restaurang, möjligheter att boka massage, en transferbuss, internetanslutning och mycket omtänksam personal - detta är paradiset!

Feliness Resort Hotel

ESL Languages Feliness Resort Paradise English Boracay Island

Lev lyxigt öliv genom att välja denna underbara strandresort på bara åtta minuters resa till skolan med shuttlebuss. Studenterna kan välja mellan antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum - båda har en blandning av västerländsk och filippinsk stil, som inkluderar skrivbord, stolar, ett bord och en takfläkt. Städning av rummet sker dagligen och sängkläder och handdukar ingår. Det finns en tvättomat i närheten som studenterna kan använda mot en extra avgift. Det ingår inga måltider och det finns inget kök för studenter, men det finns gott om restauranger i närheten där studenterna kan prova det lokala köket. Mellan lektionerna kan studenterna använda multifunktionsrummet för att studera eller koppla av vid poolen, eller på den närliggande stranden.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.