CES

Vår partnerskola i Worthing ligger i tre stora viktorianska byggnader och har 13 klassrum, ett rekreationsområde, ett uppehållsrum med platt-tv, en multimedielokal, ett Internetkafé och ett bibliotek, och allt bara ett stenkast från tågstationen, centrum och havet. Lokalerna är ljusa och bekväma, och förutsättningarna är de bästa tänkbara för att förbättra sin engelska: begränsat antal deltagare, bra pedagogiskt material, och inte att förglömma lärarna som är engagerade och erfarna och handleder eleverna under de livfulla och stimulerande lektionerna. Efter lektionerna finns alltid en lärare tillgänglig för att hjälpa de studenter som på egen hand vill fördjupa sina kunskaper ytterligare. Och under rasterna, kan du spela en omgång pingpong med de övriga studenterna, surfa gratis på nätet via den trådlösa anslutningen, eller sitta och ta det lugnt i någon av skolans tre trädgårdar.

Pluspunkter

 
CES
1 / 10

Pluspunkter

  • Vacker badort, 30 minuter från Brighton
  • Mycket bra kvalitet i förhållande till pris
  • Kvalitetskurser, lång erfarenhet av språkundervisning
  • Utmärkt program med utflykter i hela södra England

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Saudiarabien
      Taiwan
      Turkiet
      Tyskland
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i värdfamilj är ett fantastiskt sätt att komplettera studierna i engelska! I en äkta, trivsam och typisk brittisk miljö tränar du språket och omges hela tiden av engelska. Hos din värdfamilj bor du i eget rum eller i tvåbäddsrum och har halvpension.

Vänligen notera att studenter 16 - 18 år kommer att placeras i tvåbäddsrum under juli och augusti.

Residens Lyna (från 18 år)(minimum 4 veckor)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Njut av bekvämligheterna på detta residens, beläget en kvarts promenad från CES Worthing, stadens centrum och kustlinjen! Du bor i eget rum med privat eller delat badrum och får helpension, vilket betyder att du äter frukost och middag i residensets matsal och får med dig ett lunchpaket till skolan. Wi-Fi är gratis, sängkläder (men inte handdukar) tillhandahålls och tvättmöjligheter finns mot en extra avgift. Umgås med andra internationella studenter i loungen, spela spel, titta på TV och film tillsammans, eller koppla av i den vackra trädgården!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.