ESL French Canada Quebec Bouchereau lingua international Bli

Bouchereau Lingua International (BLI)

Bouchereau Lingua International (BLI)

Bouchereau Lingua International (BLI)

Belägen i en historisk byggnad i det livliga hjärtat av Quebec, omgiven av butiker och barer, är denna skola perfekt för studenter som vill vara nära händelsernas centrum. Campus består av åtta klassrum utrustade med traditionella whiteboards, projektorer och e-böcker. Varje grupp består av mellan 3 och 15 elever. Campus har också en cafeteria, bibliotek, datorrum, multifunktionsrum och en lounge där studenterna kan koppla av och umgås. Mellan lektionerna organiserar skolan aktiviteter för att studenterna ska kunna utforska och njuta av grannskapet och träffa sina studiekamrater - några av dessa aktiviteter har en avgift.

Pluspunkter

 
Bouchereau Lingua International (BLI)
1 / 10

Pluspunkter

  • Pittoresk stad, registrerad på UNESCO: s världsarvslista
  • Skolan har ett idealiskt läge
  • Bra nätverk av värdfamiljer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Kanada
      USA
      Brasilien
      Amerika
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Skolan erbjuder ett bra nätverk av familjer utvalda med omsorg. Dessa familjer bor runt 40 minuter med buss, från skolan. Du bor i eget rum med halvpension och kommer att ha möjlighet att använda det franska språket, som du lärt sig under lektioner, i praktiken. Den legendariska vänligheten hos invånarna, ger dig många berikande sociala och språkliga erfarenheter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.