esl english usa honolulu institute of intensive english iie hero

Institute of Intensive English (IIE)

Institute of Intensive English (IIE)

Institute of Intensive English (IIE)

Vår partnerskola är idealiskt belägen i centrala Waikiki – bara ett kvaarter från den världsberömda Waikiki Beach och mycket nära affärer, restauranger och andra praktiska ställen! Denna språkskola upptar sjunde våningen av en blänkande, moderna kontorsfastighet och erbjuder en fantastisk utsikt över hav och berg från sina tio ljusa klassrum. Mellan och efter lektionerna kan du bege dig till studentloungen där du hittar en storbilds-TV och har möjlighet att prata och umgås med andra studenter. Ett datorrum, liksom gratis höghastighetsuppkoppling via Wi-Fi i hela byggnaden finns också att tillgå och om du vill koppla av över en kopp kaffe eller ett mellanmål, är det bara att gå till dryckesdisken!

Pluspunkter

 
Institute of Intensive English (IIE)
1 / 10

Pluspunkter

  • Unikt läge, endast tre minuters promenad från Waikiki Beach
  • Toppmoderna faciliteter i en modern fastighet med fantastisk utsikt över hav och berg
  • Vänliga och högkvalificerade lärare
  • Trevlig mångkulturell atmosfär

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Japan
      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Tyskland
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Att bo i en värdfamilj är en unik möjlighet att få personlig erfarenhet av den hawaiianska livsstilen medan du dagligen övar din engelska! Dessa familjer bor vanligtvis i ett lugnt förortsområde, upp till 90 minuter från skolan med buss (vänligen notera att det kan ta längre tid under högsäsong). Du erbjuds ett eget rum och har halvpension inkluderad, medan tillgång till köket beror på familjens regler. Du får även sängkläder och handdukar, liksom tillgång till tvättstuga och gratis Wi-Fi.

Studentlägenheter

ESL apartment studio accommodation

Dessa spektakulära lägenheter ligger bara 5 – 10 minuter från Waikiki Beach och skolan! Studenterna kan välja bland många olika alternativ vad gäller storlek, utsikt (hav, berg, flod …) och antal sovrum – även om varje rum är ämnat för en person, innehåller vissa lägenheter fler än ett sovrum. Alla lägenheter inkluderar ett fullt möblerat privat rum, ett badrum och antingen kokvrå eller fullt utrustat kök, liksom gratis Wi-Fi.

Residens Lilikoi House

ESL Languages Lilikoi Houses residence IIE Hawaii

Detta residens erbjuder en slående utsikt över Honolulu stadsbild och de vajande palmer som karakteriserar ön Hawaii - allt bara 15 - 20 minuters promenad från både skolan och stranden. Residenset består av flera studenthus, antingen för kvinnor eller blandade kön. Varje hus består av fyra sovrum, gratis Wi-Fi, ett vardagsrum, två delade badrum och ett fullt utrustat kök. Standardrummen har skrivbord och garderob. Du har möjlighet att boka ett deluxe rum, som också inkluderar ett eget badrum och egen balkong. Residenset tillhandahåller handdukar och sängkläder, vilka studenterna kan tvätta mot en avgift på plats. Du har självhushåll och städar ditt eget rum, men residensets personal kommer att städa de gemensamma utrymmena.

Vänligen kontakta oss för mer information

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.