esl english usa honolulu institute of intensive english iie hero

Institute of Intensive English (IIE)

Institute of Intensive English (IIE)

Institute of Intensive English (IIE)

Vår partnerskola är idealiskt belägen i centrala Waikiki – bara ett kvaarter från den världsberömda Waikiki Beach och mycket nära affärer, restauranger och andra praktiska ställen! Denna språkskola upptar sjunde våningen av en blänkande, moderna kontorsfastighet och erbjuder en fantastisk utsikt över hav och berg från sina tio ljusa klassrum. Mellan och efter lektionerna kan du bege dig till studentloungen där du hittar en storbilds-TV och har möjlighet att prata och umgås med andra studenter. Ett datorrum, liksom gratis höghastighetsuppkoppling via Wi-Fi i hela byggnaden finns också att tillgå och om du vill koppla av över en kopp kaffe eller ett mellanmål, är det bara att gå till dryckesdisken!

Pluspunkter

 
Institute of Intensive English (IIE)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Unikt läge, endast tre minuters promenad från Waikiki Beach
  • Toppmoderna faciliteter i en modern fastighet med fantastisk utsikt över hav och berg
  • Vänliga och högkvalificerade lärare
  • Trevlig mångkulturell atmosfär

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
#
Minimiålder:
17 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Att bo i en värdfamilj är en unik möjlighet att få personlig erfarenhet av den hawaiianska livsstilen medan du dagligen övar din engelska! Dessa familjer bor vanligtvis i ett lugnt förortsområde, 45 – 90 minuter från skolan med buss och kan ta emot upp till tre studenter – var och en i sitt egna rum. Halvpension är inkluderat, medan tillgång till köket beror på familjernas regler. Du får även sängkläder och handdukar, liksom tillgång till tvättstuga och gratis Wi-Fi.

Studentresidens Waikiki Vista

ESL-shared-appartment-accommodation-1

Detta nyrenoverade boende ligger idealiskt på bara 20 minuters promenad från skolan och stranden! Du väljer mellan enkelrum (Deluxe eller Standard) eller delat tvåbäddsrum. Alla rum har privat badrum och inkluderar luftkonditionering, gratis Wi-Fi, ett litet kylskåp, en mikrovågsugn och en vask. Deluxe-rummen erbjuder större utrymmen och en kokplatta. Och missa inte de gemensamma utrymmena - studentloungen, köket och studierummet, perfekta för samtal med andra studenter och för att skaffa nya vänner!

Studentlägenheter

ESL-residential-accommodation-3

Dessa spektakulära lägenheter ligger bara 5 – 10 minuter från Waikiki Beach och skolan! Studenterna kan välja bland många olika alternativ vad gäller storlek, utsikt (hav, berg, flod …) och antal sovrum – även om varje rum är ämnat för en person, innehåller vissa lägenheter fler än ett sovrum. Alla lägenheter inkluderar ett fullt möblerat privat rum, ett badrum och antingen kokvrå eller fullt utrustat kök, liksom gratis Wi-Fi.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Honolulu-language-stay-2
Andra skolor i området
Honolulu
esl english usa honolulu global village hero
Honolulu
Global Village
 
esl english  usa miami ohc miami hero
Miami
OHC Miami
 
kaplan santa barbara school campus english learning
Santa Barbara
Kaplan International