Total fördjupning

I Storbritannien kan vi erbjuda ett stort utbud av resmål för privatutbildningar i lärarens hem, I storstäder som London, Edinburgh, Manchester, Brighton, Newcastle, Bristol och Liverpool, men även på mycket lugna och avkopplande mindre orter som är perfekta om man helt och fullt vill ägna sig åt att lära sig engelska och kanske ha tid till att utöva sin favorithobby som t.ex. golf, tennis och ridning. Valet av plats beror givetvis på dina intressen, den efterfrågade lärarens inriktning och den livsstil och miljö som ger de bästa förutsättningarna för just din språkinlärning.

Se vårt urval av skolor för Engelska - Total fördjupning

Våra kurser i engelska hemma hos läraren erbjuds även i andra länder:
I Irland kommer du att möta en vilsam och stimulerande studiemiljö tack vare landskapets skönhet på denna ö med dess vänliga och gästfria invånare. Lektionerna, som skräddarsytts utifrån dina specifika behov, sker hemma hos läraren, som ofta bor på någon idyllisk plats på den gröna landsbygden. Ladda batterierna i denna vilsamma miljö och gör en djupdykning i det engelska språket samtidigt som du lär känna denna fängslande ö!

Om du vill förbättra din engelska någon annanstans kan vi även erbjuda privatutbildning i lärarens hem i några större städer i Nordamerika, på Malta och i Australien: Vancouver och Toronto (Kanada), San Francisco, Santa Monica, Los Angeles och San Diego (USA), Cairns, Brisbane och Sydney (Australien).

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.