Språkresor till Hemma hos läraren

Hur kan man göra en språkresa till Finland utan att falla för charmen hos dess välkomnande befolkning och landskapets hisnande skönhet? Delta i vårt program ”Hemma hos läraren” och bo i total språklig fördjupning hos lärarfamiljen. Tala om dina intressen och målsättningar och erhåll ett skräddarsytt kursprogram och aktiviteter i din smak!

Familjerna bor i allmänhet i utkanten av Helsingfors, vilket gör att du kan besöka staden och dess omgivningar i sällskap av din lärare och dagligen omsätta dina förvärvade språkkunskaper i praktiken. Dra fördel av den finländska vänligheten för att lära känna traditionerna, de typiska maträtterna och de viktigaste sevärdheterna i denna magnifika region. Du kommer att överraskas av Finland, sommar som vinter!

Läsa mer

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.