ESL Junior Language Courses Paris Passy Campus 13 17

Paris Passy Campus (13-17)

Paris Passy Campus (13-17)

(02/7 - 12/8 2023)

Vår partnerskola ligger i hjärtat av en 40 hektar stor park och erbjuder internationella studenter en idealisk miljö för att lära sig franska, delta i spännande aktiviteter och få vänner från hela världen. Campus erbjuder en säker, rolig och avkopplande atmosfär i en naturlig omgivning och bara på är en kort tågresa från Paris. Skolan ligger på ett frodigt grönt campus, bara 45 minuter från stadens centrum. Klassrummen är inredda med modern utrustning som ger lärarna möjligheten att implementera en mängd innovativa och personanpassade undervisningsmetoder för eleverna.

Pluspunkter

Watch Junior language school Paris Passy Campus on YouTube.
 
Paris Passy Campus (13-17)
Watch Junior language school Paris Passy Campus on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Frodigt grönt campus, bara 45 minuter från stadens centrum
  • Klassrummen är fullt möblerade med modern utrustning
  • Studenterna bor i egna sovrum med delat badrum
  • Tillsyn dygnet runt av den erfarna personalen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence paris passy campus

Programmets platser för ätande och sovande ligger på samma ställe som kurscentret. Du bor i ett bekvämt enkelrum och får sänglinne vid ankomsten. Badrum delas med andra studenter på samma våning. Wi-Fi finns tillgängligt i hela anläggningen och du hittar också massor av gemensamma utrymmen med snooker och bordtennis för att ha kul med dina nya internationella vänner!

Veckostädning av rum och badrum ingår och en tvättservice erbjuds mot en extra avgift från vecka två.

På campus erbjuds också sportfaciliteter och ett flertal gemensamma ytor där våra studenter kan koppla av efter en aktiv och spännande dag i och omkring centrum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.