ESL Collège Saint Roch 9 17 School gallery Hero

Collège Saint-Roch (9-17)

Collège Saint-Roch (9-17)

(23.06 - 24.08.2024)

Skolan tar emot dig i en fantastisk historisk byggnad från 1100-talet. Kurscentret är mycket välutrustad och har spelplaner för fotboll, badminton, beachvolley, minitennis och minifotboll. Bordtennisbord, pétanque-plan, sporthall och en simbassäng kompletterar utbudet. Klassrummen är stora och moderna.   Två stora konferensrum kan användas för olika multimediavisningar.

Pluspunkter

 
Collège Saint-Roch (9-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Små grupper och högutbildade lärare som ger en fördjupad erfarenhet
  • Säker och lugn studiemiljö med ett flertal ledare som ser till deltagarna
  • Boende på plats för en fullständig campusupplevelse
  • Sport, kultur och digitala aktiviteter som erbjuds efter deltagarnas önskemål

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Turkiet
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL languages residence Collège Saint-Roch Ferrières

På residenset finns det ett stort antal enkelrum och några tvåbädds- och trebäddsrum som alla är utrustade med tvättställ. De gemensamma duscharna återfinns i korridorerna. Sängkläder ingår, med du behöver ta med dig egna badlakan. På natten finns en ansvarig person och ett antal ledare närvarande och de ser till att alla känner sig trygga och har det bra. Studenterna är indelade i grupper utifrån det språk de studerar, och den nederländska, tysk, franska och engelska gruppen intar sina måltider på respektive språks plats i centrets restaurang. Maten är välbalanserad och varierad och grupperna är hela tiden omgivna av skolans personal som talar det språk som deltagarna studerar. Vattenautomater och betalautomater för övriga drycker finns till deltagarnas förfogande.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.