ESL Collège Saint Roch 9 17 School gallery Hero

Collège Saint-Roch (9-17)

Collège Saint-Roch (9-17)

Skolan tar emot dig i en fantastisk historisk byggnad från 1100-talet. Kurscentret är mycket välutrustad och har spelplaner för fotboll, badminton, beachvolley, minitennis och minifotboll. Bordtennisbord, pétanque-plan, sporthall och en klättervägg kompletterar utbudet. Klassrummen är stora och moderna. I multimediesalen finns tolv datorer med internetuppkoppling till studenternas förfogande. Två stora konferensrum kan användas för olika multimedievisningar.

Pluspunkter

 
Collège Saint-Roch (9-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Små grupper och högutbildade lärare som ger en fördjupad erfarenhet
  • Säker och lugn studiemiljö med ett flertal ledare som ser till deltagarna
  • Boende på plats för en fullständig campusupplevelse
  • Sport, kultur och digitala aktiviteter som erbjuds efter deltagarnas önskemål

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Ryssland
      Turkiet
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL languages residence Collège Saint-Roch Ferrières

På residenset finns det ett stort antal enkelrum och några tvåbädds- och trebäddsrum som alla är utrustade med tvättställ. De gemensamma duscharna återfinns i korridorerna. Sängkläder ingår, med du behöver ta med dig egna badlakan. På natten finns en ansvarig person och ett antal ledare närvarande och de ser till att alla känner sig trygga och har det bra. Studenterna är indelade i grupper utifrån det språk de studerar, och den nederländska, franska och engelska gruppen intar sina måltider på respektive språks plats i centrets restaurang. Maten är välbalanserad och varierad och grupperna är hela tiden omgivna av skolans personal som talar det språk som deltagarna studerar. Vattenautomater och betalautomater för övriga drycker finns till deltagarnas förfogande.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)