ELS Junior language courses german Germany Lindenberg

Campus Lindenberg (13-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Campus Lindenberg (13-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Campus Lindenberg (13-17)

Campus ligger på en liten kulle och erbjuder en fantastisk vy över bergen och staden. Alla installationer finns på själva campus: de stora, moderna klassrummen på södra sidan, matsalarna, sovrummen och sportanläggningarna. Byggnaden ligger i en stor park i kanten av en vacker skog som också tillhör campus. Studenterna kan ägna sig åt en mängd olika fritidssysselsättningar på campus för att tillbringa härliga stunder med sina nya vänner. På campus finns en aula, ett inomhusgym, ett spelrum, ett konst- och hantverksrum, en klättervägg, en grillplats, ett disko, en stor lekplats och en trädgård. Det finns även en inomhuspool och en bastu.

Pluspunkter

 
Campus Lindenberg (13-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens på campus

ESL-campus-accommodation-4

Studenterna bor på campus i eget rum eller i tvåbäddsrum (i mån av tillgång) eller i något av de tre- och fyrbäddsrum som finns, med deltagare av samma kön, men med olika modersmål. Rummen har egna badrum och möbleringen är modern och funktionell. Dessutom har alla rum en vacker vy antingen över Alperna eller över den närliggande skogen. Residenset har bevakning dygnet runt av personal från skolan som också bor där. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och deltagarna kan lämna sin tvätt gratis en gång i veckan.Dagens tre måltider intas i restaurangen på campus och mellan måltiderna finns frukt till deltagarnas disposition.

Värdfamilj (endast under juli och augusti)

ESL-host-family-accommodation-3

Under sommaren, kan eleverna även välja att bo hos en tysk värdfamilj i staden Lindenberg eller i närliggande byar. Familjerna är noggrant utvalda av kurscentret och följs upp kontinuerligt. Ungdomarna bor i eget rum eller i tvåbäddsrum (med en annan student av samma kön). Frukost serveras hos värdfamiljen, medan lunch och middag serveras i restaurangen på campus. Många familjer bor inom gångavstånd från campus. Om restiden är längre tar studenterna antingen en lokal buss eller skjutsas till skolan av personal eller värdfamiljen. På kvällarna körs studenterna tillbaka till sina värdfamiljer med bil. Värdfamiljsalternativet rekommenderas bara till studenter med språknivå B1 eller högre.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Lindenberg language stay
Andra skolor i området
Lindenberg
junior language courses berlin werbellinsee german summer camp 10 17 esl
Berlin
Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)
 
ESL Junior Language Courses Am Wannsee Campus 13 17
Berlin
Am Wannsee Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses german in Germany Lahntal
Lahntal
Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)