ESL Junior Language courses Bath summer course 12 17

Bath Summer course (12-17)

Bath Summer course (12-17)

(9/6 - 10/8 2024)

I centrum av denna vänliga och säkra stad, hittar du vår språkskola på ett stenkast från det magnifika Bath Abbey och de fantastiska Romerska baden. Din språkkurs i engelska för ungdomar i Bath ges i ljusa och rymliga klassrum med interaktiva whiteboards och av erfarna lärare, som kommer att få dig att känna dig trygg och motiverad att utveckla dina språkliga färdigheter. Varje lektion vara 45 minuter och det är aldrig fler än 15 studenter per grupp. På fritiden kan du ströva runt i affärskvarteren med sina kaféer, museer och populära butiker, med dina nya internationella vänner och ta del av skolans varierade och övervakade aktivitetsprogram.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Bath Summer course (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Läge i hjärtat av ett av stadens livliga shoppingdistrikt
  • Historisk campusbyggnad, bara några steg från den magnifika Bath Abbey och de fantastiska romerska baden
  • Ljusa och rymliga klassrum, med interaktiva whiteboards och hisnande utsikt över staden
  • Många välkomnande värdfamiljer inom 20 minuter från stadens centrum

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Saudiarabien
      Kuwait
      Kina
      Argentina
      Ryssland
      Japan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family bath summer course

Det finns inget bättre sätt att fördjupa dig i ett språk och dess kultur, än att dela vardagen med en lokal familj. Värdfamiljerna väljs omsorgsfullt ut och välkomnar dig varmt och erbjuder tvåbäddsrum med delat badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Värdfamiljen sköter tvätten utan extra kostnad. Du äter frukost och middag med familjen och lunch på skolan (lunchpaket från värdfamiljen under veckoslutet). Familjerna bor ca 30 till 40 minuter från skolan med buss och du blir visad vägen första dagen (maximal restid 60 minuter under högsäsong).

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.