ESL Junior Language courses Bath summer course 12 17

Bath Summer course (12-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Bath Summer course (12-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Bath Summer course (12-17)

I centrum av denna vänliga och säkra stad, hittar du vår språkskola på ett stenkast från det magnifika Bath Abbey och de fantastiska Romerska baden. Språkkursen i engelska för ungdomar i Bath ges i ljusa och rymliga klassrum med interaktiva whiteboards och av erfarna lärare, som kommer att få dig att känna dig trygg och motiverad att utveckla dina språkliga färdigheter. Varje lektion varar 45 minuter och det är aldrig fler än 15 studenter per grupp. På fritiden kan du ströva runt i affärskvarteren med kaféer, museer och populära butiker, tillsammans med dina nya internationella vänner och ta del av skolans varierade och övervakade aktivitetsprogram.

Pluspunkter

 
Bath Summer course (12-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Det finns inget bättre sätt att fördjupa dig i ett språk och dess kultur, än att dela vardagen med en lokal familj. Värdfamiljerna väljs omsorgsfullt ut och välkomnar dig varmt och erbjuder tvåbäddsrum med delat badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Värdfamiljen sköter tvätten utan extra kostnad. Du äter frukost och middag med familjen och lunch på skolan (lunchpaket från värdfamiljen under veckoslutet). Familjerna bor ca 20 till 30 minuter från skolan med buss och du blir visad vägen första dagen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Bath language stay
Andra skolor i området
Bath
ESL Junior Language Courses Bath University campus 13 17
Bath
Bath University Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses Oxford Brookes University Campus 12 17
Oxford
Oxford Brookes University Campus (12-17)
 
ESL Junior language courses Cambridge summer program 12 17
Cambridge
Cambridge Summer Programme (12-17)