ESL Languages TLA Miami hero

Miami Summer Programme (15-17 år)

Miami Summer Programme (15-17 år)

Miami Summer Programme (15-17 år)

(7/7- 3/8 24)

Den här skolan ligger i ett lugnt bostadsområde mellan Miami och Fort Lauderdale. Det prestigefyllda universitetsområdet är en oas från stadens brus, samtidigt som det är tillräckligt nära för att njuta av skolans spännande aktivitetsprogram. Campus har en imponerande byggnad omgiven av frodig tropisk grönska, utrustad med idrottsplatser, ett bibliotek, ett datorrum, en cafeteria, ett kafé, en bokhandel, en swimmingpool, en butik och 20 klassrum. Varje klassrum har en blandning av interaktiva och traditionella whiteboards och rymmer upp till 20 elever per klass. Byggnaden är helt rullstolsanpassad och Wi-Fi finns tillgängligt på hela campus.

Pluspunkter

 
Miami Summer Programme (15-17 år)
1 / 10

Pluspunkter

  • Lugn studiemiljö utanför stadskärnan och omgiven av tropisk grönska
  • Ett bra utbud av fritidsfaciliteter för studenter att njuta av under Floridas varma sol 
  • Omfattande aktivitetsprogram för att hjälpa dig att utforska din stad och uppleva USA:s livsstil

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Studentresidens

ESL Languages Residence TLA Miami

Bo på det vackra campuset, omgivet av frodig tropisk natur och bara en kort promenad från undervisningslokalerna i detta boendealternativ. Du erbjuds ett tvåbäddsrum i en svit med två rum vardera - ett badrum kommer att delas mellan dessa rum. Varje rum är utrustat med gratis Wi-Fi, en garderob, ett skrivbord, en stol och lådor. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, som du kan tvätta mot en avgift i faciliteterna på plats. Frukost, lunch och middag intas på universitetets campus, med undantag för utflykter, där du får en måltidsersättning.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.