ESL Junior language courses summer premium Antibes 12 17

Premium Antibes (8-17)

Premium Antibes (8-17)

24/3 - 22/6 + 25/8 - 26/10 24 (12-17) // 23/6 - 24/8 24 (8-17)

Detta är ett högklassigt program som erbjuds i Antibes/Juan-les-Pins på Franska Rivieran. Di bor på ett idealiskt beläget residens, bara 500 meter från badstranden och centrum av Juan-les-Pins. Under sommaren har studenter från 13 år också valet att få en välkomnande och genuin upplevelse genom att bo hos en av våra noggrant utvalda värdfamiljer kända för sin varma gästfrihet. Det är i denna festliga omgivning som du får smaka på medelhavslivet, sporta och lära känna denna fantastiska region. Lektionerna hålls i en traditionell provencalsk ”mas”, omgiven av en magnifik trädgård. De 22 lektionssalarna är utrustade med moderna undervisningsmaterial och lärarna har erfarenhet av att undervisa ungdomar. Skolan har ett bibliotek, automater för snacks och drycker och en självbetjäningsrestaurang med panoramautsikt över Medelhavet och bergen. En täckt terrass och gratis Wi-Fi kompletterar kurscentrets faciliteter, vilka är mycket uppskattade av ungdomarna som kommer från hela världen.

Pluspunkter

 
Premium Antibes (8-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Charmig badort i hjärtat av Franska Rivieran
  • Boende på de helt renoverade studentresidensen med luftkonditionering, eller i en premium värdfamilj (från 13 år)
  • En heldagsutflykt under veckoslutet inklusive Monaco, Nice eller Aquasplash
  • Fantastiskt aktivitetsprogram som erbjuder nöjen för alla åldrar och intressen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
Logo accreditation FLE ESL Languages
EAQUALS Excellence in Language Education
esl eaquals accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Tyskland
      Schweiz
      Italien
      Österrike
      Ryssland
      Storbritannien
      Sverige
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL residence summer premium Antibes

Du bor på residenset, 500 meter från badstranden och nära centrum av Juan-les-Pins. I ditt rum (delat eller eget rum mot tillägg) har du privat badrum. En pool, ett TV-rum, en terrass och en vacker trädgård finns också att tillgå. Lakan tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Städning görs två gånger i veckan.

Varje dag serveras frukost och middag som buffé på residenset, medan lunchen äts i skolan. På veckosluten ersätts lunchen med en lunchkorg.

Värdfamilj (från 13 år)

esl host family juniors 2

Du erbjuds en verkligt autentisk upplevelse att träna franska dygnet runt med vår partnerskolas värdfamiljsboende. Värdfamiljerna bor i Antibes/Juan-les-Pins och inte mer än 20 minuter från skolan med buss. Du kan välja mellan antingen ett enkelrum (mot en extra kostnad) eller ett delat rum med upp till tre andra studenter. Värdfamiljerna tillhandahåller och byter sängkläder, men man tar med sina egna handdukar – i vissa fall hjälper värdarna sina gäster med tvätten mot en liten avgift. Det finns Wi-Fi tillgängligt i varje hus och värdfamiljen kan också ha antingen luftkonditionering eller tillgång till ett privat badrum (observera att detta val inte kan göras av studenten). Det här alternativet är ett utmärkt sätt för studenterna att lära sig om sin nya miljö från lokalbefolkningen samtidigt som de kontinuerligt får öva sitt målspråk i ett vardagligt sammanhang.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.