Ardingly College Campus (10-17) Hero ESL Languages

Ardingly College Campus, Sommarprogram (10-17 år)

Ardingly College Campus, Sommarprogram (10-17 år)

Ardingly College Campus, Sommarprogram (10-17 år)

(30/6 - 10/8 2024) 

Njut av den vackra engelska landsbygden, inom en lätt en och en halv timmes resa från Englands mest ikoniska stad - London. Kurscentret förkroppsligar perfekt bilden av en klassisk brittisk internatskola med 15 dedikerade klassrum, Wi-Fi i hela byggnaden, ett inomhussportcenter, tennisbanor, en swimmingpool, ett kafé och milsvida grönområden i omgivningarna. Varje klassrum rymmer upp till 15 deltagare och är utrustat med antingen en digital eller traditionell whiteboard, vilket möjliggör en dynamisk, men intim klassrumsupplevelse.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Ardingly College Campus, Sommarprogram (10-17 år)
1 / 10

Pluspunkter

  • Vackert läge i hjärtat av den brittiska landsbygden, på mindre än två timmar från London
  • Ett lugnt och säkert område och boende på campus med tillsyn dygnet runt
  • Ett rikt och varierat aktivitetsschema och gott om fritidsfaciliteter på plats

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

Ardingly College Campus Accommodation ESL Languages

Vår partnerskola i Ardingly erbjuder boende på själva skolan. Du bor i stora nybyggda och bekväma hus i eget rum, eller delar rum med andra kursdeltagare (i allmänhet tvåbäddsrum, men ibland kan även tre- eller fyrbäddsrum, alternativt sovsal förekomma). Badrum finns på varje våningsplan som ni delar. Sängkläder ingår och byts varje vecka. Du tar med dig egna handdukar. Det finns stora gemenskapsutrymmen där du kan koppla av efter lektionerna, sitta och prata och titta på TV och DVD. Du äter frukost, lunch och middag i skolans cafeteria, utom vid utflykter då du får med dig ett lunchpaket. Partnerskolans team bor på residenset och är närvarande dygnet runt.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.