junior language courses paris passy campus 13 172 esl

Paris Passy Campus (13-17)

Paris Passy Campus (13-17)

(02/7 - 12/8 2023)

Endast 45 minuter från Paris centrum är vår partnerskolas campus en sann oas i utkanten av den underbara Ljusets stad. Området inkluderar frodigt gröna ytor, samt utmärkt boende, matsal och undervisningslokaler, så eleverna kommer att ha bekväm tillgång till allt de behöver dagligen. Lektionerna sker i moderna och fullt utrustade klassrum, och du hittar också tre datorrum som du kan använda fritt. Campuset har idrottsplatser och massor av områden för umgänge och lek, där du kan njuta tillsammans med dina nya internationella vänner. Högklassiga engelska lektioner, roliga aktiviteter och sport nära en av de mest imponerande städerna i världen ... nog låter det som en dröm som går i uppfyllelse!

Pluspunkter

Watch Junior language school Paris Passy Campus on YouTube.
 
Paris Passy Campus (13-17)
Watch Junior language school Paris Passy Campus on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett härligt grönt campus, bara 45 minuter från stadens centrum
  • Moderna klassrummen är fullt möblerade med den senaste utrustningen
  • Boende som erbjuder ett privat, självständigt rum med delat badrum
  • Tillsyn dygnet runt av den erfarna personalen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence paris passy campus

Både sovrum och matsal finns på samma campus som kurscentret. Du kommer att njuta av ett ljust och rymligt enkelrum utrustat med allt du behöver för en bekväm vistelse - till exempel sänglinne, skrivbord, garderob och handfat. Badrum delas med studenter som bor på samma våning och städning varje vecka av både sovrum och toaletter ingår. När det gäller tvätt finns en veckoservice från vecka två mot en extra avgift.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.