ESL Junior language courses Noosa College 13 17

Noosa College (13-17)

Noosa College (13-17)

Under sommaren tar vår partnerskola emot ungdomar mellan 13 och 17 år, 10 minuter från den berömda stranden Noosa Beach. Kurscentret har 18 moderna och luftkonditionerade klassrum, ett språklabb och ett stort bibliotek. Tillgång till internet har du via Wi-Fi i hela skolan och för att koppla av mellan lektionerna kan du söka dig till TV-rummet eller uppehållsrummet med bordtennisbord. Studenterna bor i en värdfamilj där de får helpension och kan på begäran ta på sig den dagliga transporten (mot ersättning). Som komplement till lektionerna föreslår skolan ett unikt aktivitetsprogram där du ges tillfälle att upptäcka den magnifika regionen Noosa och Queensland.

Pluspunkter

 
Noosa College (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
13 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Deltagarna i detta Teen Activity Program bor i värdfamilj. Dessa australienska familjer utväljs noggrant av skolan för att garantera elevernas ett komfortabelt boende. I familjen övar du din engelska hela dagarna. Du bor i eget rum och har helpension (frukost, picknicpaket till lunchen, samt middag). De flesta familjerna bor på gångavstånd till skolan, men under högsäsong kan deltagarna behöva använda cykel eller allmänna kommunikationer.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)