ESL Junior language courses Noosa College 13 17

Noosa College (13-17)

Noosa College (13-17)

(15/1- 2/2 24 // 8/7-30/8 24)

Under sommaren tar vår partnerskola emot ungdomar mellan 13 och 17 år, 10 minuter från den berömda stranden Noosa Beach. Kurscentret har 18 moderna och luftkonditionerade klassrum, ett språklabb och ett stort bibliotek. Tillgång till internet har du via Wi-Fi i hela skolan och för att koppla av mellan lektionerna kan du söka dig till TV-rummet eller uppehållsrummet med bordtennisbord. Studenterna bor i en värdfamilj där de får helpension och kan på begäran ta på sig den dagliga transporten (mot ersättning). Som komplement till lektionerna föreslår skolan ett unikt aktivitetsprogram där du ges tillfälle att upptäcka den magnifika regionen Noosa och Queensland.

Pluspunkter

 
Noosa College (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Bred nationalitetsmix i hela skolan
  • Flerårig erfarenhet av undervisning och tillsyn av juniorstudenter
  • Säkert och vackert strandläge

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Tyskland
      Frankrike
      Schweiz
      Taiwan
      Ryssland
      Laos
      Spanien
      Italien
      Nederländerna
      Nya Kaledonien

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Deltagarna i detta Teen Activity Program bor i värdfamilj. Dessa australienska familjer utväljs noggrant av skolan för att garantera elevernas ett komfortabelt boende. I familjen övar du din engelska hela dagarna. Du bor i eget rum och har helpension (frukost, picknicpaket till lunchen, samt middag). De flesta familjerna bor på gångavstånd till skolan, men under högsäsong kan deltagarna behöva använda cykel eller allmänna kommunikationer.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.