junior language courses english switzerland engelberg esl

Summer Campus (10-17)

Summer Campus (10-17)

Belägen på det fantastiska Engelbergs kloster, har vår partnerskola en privilegierad plats i denna gröna dal, omgiven av sjöar och höga berg. Både skolan och residenset ligger inom samma byggnad bakom klostret och de moderna, ljusa klassrummen kan skryta med smart boards och stora fönster med utsikt över det vackra landskapet. Skolan erbjuder också rekreationsrum där studenterna kan vara tillsammans plus sportfaciliteter som två sporthallar, en tennisbana, en inomhusbassäng, två fotbollsplaner, volleybollplan, basketbollplan och ett gym. Gratis Wi-Fi finns inom hela skolområdet.

Pluspunkter

 
Summer Campus (10-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Underbart läge i en alpby, med gott om tid för frisk luft och utomhusäventyr
  • Studenterna exponeras dygnet runt för språket, då campus ligger på en högt renommerad internatskola
  • Beläget på en av de populäraste och angenämaste platserna i Schweiz

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Ryssland
      Ukraina
      Spanien
      Italien
      Frankrike
      Kina
      USA
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence share campus engelberg

Uppdelat på olika flyglar för pojkar respektive flickor, bor residensets studenter i moderna och attraktiva tvåbädds- eller enkelrum, som inkluderar gratis Wi-Fi och tvättställ (badrummen delas). Rummen erbjuder även fria sängkläder (byts varannan vecka), men du tar med dig egna handdukar. För att säkra studenternas trygghet och trivsel, finns campuspersonal på residenset dygnet runt. På din fritid kan du umgås med dina kurskamrater och spela biljard eller kasta pil i allrummet. Helpension är inkluderat och måltiderna serveras i matsalen på plats.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)