ESL Languages English Barcelona city camp (8-13) hero

Barcelona city camp (14-17)

Barcelona city camp (14-17)

Njut av den livliga och kosmopolitiska staden Barcelona. Vår partnerskola ligger i hjärtat av stadens centrum, i den berömda stadsdelen Gracia, bara några steg från viktiga gator som Passeig de Gràcia och Diagonal. Studenterna får alltid tillsyn och placeras i klasser om högst 15 elever med traditionella whiteboardtavlor och gratis WI-FI. Studentkåren består av internationella och infödda studenter, vilket gör att engelska blir det gemensamma språket.

Pluspunkter

 
Barcelona city camp (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Mångsidig mix av både internationella och lokala studenter
  • Idylliskt läge i hjärtat av stadens centrum, perfekt för att utforska de mest attraktiva platserna i Barcelona till fots
  • Imponerande moderna faciliteter som kommer att få studenter att känna sig som VIPar och njuta av sin vistelse till fullo

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Studentresidens The Lofttown

ESL Languages Lofttown Student residence Enforex Barcelona Centro

Detta boende ligger i hjärtat av Barcelonas centrum, i samma byggnad som skolan. Studenterna får tillsyn dygnet runt och bor i tvåbäddsrum med skrivbord, stol, WI-FI, eget badrum och luftkonditionering. Måltiderna tillhandahålls av residenset och serveras i cafeterian på campus. Residenset uppmuntrar självständighet, så studenterna städar sina egna rum och tvättar i den kostnadsfria tvättstugan. Residenset har imponerande faciliteter, inklusive ett spel- och videospelsrum, CrossFit utomhusgym, stora terrasser, solarium, cafeteria och filmrum.

Värdfamilj

esl host family juniors 2

En värdfamilj är ett utmärkt sätt för studenter att helt uppleva den spanska kulturen och använda engelskan som språk tillsammans med familjen. Alla värdar bor inom 30 minuter från skolan med antingen buss eller till fots. Du placeras i tvåbäddsrum utrustat med enkelsängar, en garderob, ett bord och en stol. De har vanligtvis ett delat badrum, men ett eget badrum finns tillgängligt på begäran och mot en extra kostnad. Wi-Fi är tillgängligt. Värdarna kommer att tvätta en gång i veckan och städa rummen utan extra kostnad. Du tar med dina egna handdukar, men sängkläder tillhandahålls och byts varannan vecka. Du äter frukost och middag med dina värdar och lunch på lägret. Observera att alternativet värdfamilj endast är tillgängligt för deltagare från 14 år.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.