ESL Languages juniors London Woldingham Camp hero

London Woldingham Campus (10-17)

London Woldingham Campus (10-17)

För studenter som söker efter en autentisk brittisk upplevelse på ett charmigt ruralt campus bara någon kilometer från London, är detta det perfekta tillfälle att anmäla sig till denna skola. Campus består av flera ljusa, rymliga klassrum, som vart och ett rymmer upp till 15 elever. Under hela sin tid i skolan kommer studenterna att ha tillsyn dygnet runt och ha tillgång till fritids- och idrottsanläggningar, samt Wi-Fi -platser över hela campus. Mellan lektionerna kan studenterna delta i flera sociala aktiviteter som karaoke, mordmysteriekvällar och lekkvällar, samt sport inklusive fotboll, basket och cricket. Skolan erbjuder också många besök i London, till ikoniska platser som Southbank, Buckingham Palace, Hyde Park och mer!

Pluspunkter

 
London Woldingham Campus (10-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Säkert lantligt läge bara någon kilometer med ett direkttåg bort från London
  • Underbart traditionellt internatskolecampus med massor av moderna faciliteter
  • Generöst aktivitetsprogram som möjliggör en mängd olika kulturella aktiviteter och sporter som studenterna får njuta av.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL Languages residence London Woldingham camp

Detta residens ger studenterna en bekväm och säker plats att koppla av på mellan sina lektioner tillsammans med sina klasskamrater, bara 3 minuters promenad från skolan. Studenterna placeras i enkelrum med ett skrivbord, garderob, stol, lampa och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder tillhandahålls, men egna handdukar medtages. Det finns betaltvättstuga på plats. Residenset städar studenternas rum varje vecka och tillhandahålla frukost, lunch och middag dagligen i matsalen på plats. Wi-Fi finns att tillgå på diverse platser.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)