ESL Languages juniors London Woldingham Camp hero

London Woldingham Campus (10-17)

London Woldingham Campus (10-17)

(7/7 - 10/8 2024)

För studenter som söker efter en autentisk brittisk upplevelse på ett charmigt ruralt campus bara en dryg kilometer från tåglinjen till London, är detta det perfekta tillfället att anmäla sig till denna skola. Campus består av flera ljusa, rymliga klassrum, som vart och ett rymmer upp till 15 studenter. Under hela din tid på skolan kommer du att få tillsyn dygnet runt och ha tillgång till fritids- och idrottsanläggningar, samt Wi-Fi-zoner över hela campus. Mellan lektionerna kan studenterna delta i flera sociala aktiviteter som karaoke, mordmysteriekvällar och lekkvällar, samt sport inklusive fotboll, basket och cricket. Skolan erbjuder också många besök i London, till ikoniska platser som Southbank, Buckingham Palace, Hyde Park och mer!

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
London Woldingham Campus (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Säkert lantligt läge bara någon kilometer från ett direkttåg till London
  • Underbart traditionellt internatskolecampus med massor av moderna faciliteter
  • Generöst aktivitetsprogram som möjliggör en mängd olika kulturella aktiviteter och sporter som studenterna får njuta av

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Frankrike
      Taiwan
      Schweiz
      Tyskland
      Turkiet
      Spanien
      Brasilien
      Tjeckiska Republiken
      Kazakstan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence London Woldingham camp

Detta residens ger studenterna en bekväm och säker plats att koppla av på mellan sina lektioner tillsammans med sina klasskamrater, bara 3 minuters promenad från skolan. Studenterna placeras i enkelrum med ett skrivbord, garderob, stol, lampa och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder tillhandahålls, men egna handdukar medtages. Det finns betaltvättstuga på plats. Residenset städar studenternas rum varje vecka och tillhandahålla frukost, lunch och middag dagligen i matsalen på plats. Wi-Fi finns att tillgå på diverse platser.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.