junior language courses montreux college 13 17 esl

Montreux College (13-17)

Montreux College (13-17)

(30/6 - 3/8 2024)

Vår partnerskolas lokaler ligger i hjärtat av Montreux, ett stenkast från järnvägsstationen och på endast fem minuters promenadavstånd från Genèvesjön. Denna moderna och välkomnande språkskola har stora, ljusa och välutrustade klassrum, samt ett stort allrum där studenterna kan jobba på egen hand eller bara koppla av efter lektionerna. I byggnaden finns det också en gymnastiksal och en cafeteria där lunchen serveras.

Pluspunkter

 
Montreux College (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Montreux är känt som den schweiziska rivieraens pärla på grund av sitt härliga klimat och underbara vyer
  • Vänliga värdfamiljer, noggrant utvalda av vår partner Alpadia
  • Exceptionellt urval av sport och kulturella aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Spanien
      USA
      Tyskland
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Skolan väljer ut familjer som är intresserade av att ta emot unga elever. Två elever delar på ett dubbelrum. Detta boendealternativ är det bästa sättet att lära sig språket eftersom man hela tiden omges av regionens kultur och språk. Genom den dagliga kontakten med familjen tränar du dig på att uttrycka dig på franska, men du får också se hur schweizare lever och bor.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.