ESL Junior language courses colegio Calasanz 11 17

Colegio Calasanz (11–17)

Colegio Calasanz (11–17)

(30/6 - 27/7 2024)

I hjärtat av Salamanca ligger skolan i Colegio Calasanz, en av de mest prestigefyllda skolorna i staden och mitt i dess historiska centrum, medan lektionerna ges i en speciell byggnad tio minuter därifrån. Du kommer att studera tillsammans med andra ungdomar från hela världen i ljusa klassrum, där de erfarna lärarna i spanska delar med sig av sin passion för Cervantes språk. Centret är välutrustat och disponerar en konferenssal, ett allrum och en cafeteria. Du bor på plats och kan träffa dina vänner i TV-rummet eller spelrummet, njuta av solen i centrets grönskande trädgårdar eller utnyttja gymnastiksalen och utomhusanläggningarna. Fotboll, basket, handboll, volleyboll, landhockey och mycket mer, plus tillgång till en swimmingpool i närheten… du kommer att få svårt att välja! Du hittar också allt du behöver för studierna i biblioteket och datorlabbet där du även har tillgång till internet.

Pluspunkter

 
Colegio Calasanz (11–17)
1 / 10

Pluspunkter

  • En rolig blandning av deltagare från hela världen och Spanien självt. 60% av studenterna kommer från Spanien och 35% från andra länder
  • En unik plats i det spanska kulturens historiska hjärta, Salamanca
  • Ett stort utbud av aktiviteter som sträcker sig från lagsporter och konstklasser till kulturella utflykter runt staden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      Spanien
      USA
      Frankrike
      Italien
      Storbritannien
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Colegio Calasanz

ESL-campus-accommodation-3

Detta residens ligger bara på tio minuters promenad från skolan och alla tvåbäddsrum har skrivbord och garderob. Badrummen ligger på samma etage och delas mellan två till tre studenter. Tvättservice erbjuds mot en extra avgift. Sängkläder tillhandahålls, men du tar själv med dig handdukar. Alla studenter träffas i cafeterian för att inta sina tre dagliga måltider i en välkomnande och internationell miljö. Internetuppkoppling via Wi-Fi och en datorsal finns att disponera, men användandet av mobiltelefoner och plattor på lägret är kontrollerat och under tillsyn för att säkra att deltagarna får ut mesta möjliga av sin upplevelse. Och på fritiden har du alla centrets sportanläggningar att tillgå!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.