ESL Junior language courses colegio Calasanz 11 17

Colegio Calasanz (11–17)

Colegio Calasanz (11–17)

I hjärtat av Salamanca ligger kurscentret på åtta minuters promenad från den vackra Plaza Mayor och de historiska kvarteren. Du kommer att studera tillsammans med andra ungdomar från hela världen i ljusa klassrum, där de erfarna lärarna i spanska delar med sig av sin passion för Cervantes språk. Centret är välutrustat och disponerar en konferanssal, ett allrum och en cafeteria. Du bor på plats och kan träffa dina vänner i TV-rummet eller spelrummet, njuta av solen i centrets grönskande trädgårdar eller utnyttja gymnastiksalen eller utomhusanläggningarna. Badminton, tennis, basket, volleyboll, fotboll… du kommer att få svårt att välja! Du hittar också allt du behöver för studierna i biblioteket och datorlabbet där du även har tillgång till internet.

Pluspunkter

 
Colegio Calasanz (11–17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En rolig blandning av deltagare från hela världen och Spanien självt. 60% av studenterna kommer från Spanien och 35% från andra länder
  • En unik plats i det spanska kulturens historiska hjärta, Salamanca
  • Ett stort utbud av aktiviteter som sträcker sig från lagsporter och konstklasser till kulturella utflykter runt staden

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      Spanien
      USA
      Frankrike
      Italien
      Storbritannien
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens Colegio Calasanz

ESL-campus-accommodation-3

De unga deltagarna bor på plats i kurscentrets residens. Ingen transport är därför nödvändig för att komma till skolan på morgonen! Tvåbäddsrummen har skrivbord och garderob. Badrummen ligger på samma etage och delas mellan två till tre studenter. Tvättservice erbjuds gratis en gång var fjortonde dag. Sängkläder tillhandahålls, men du tar själv med dig handdukar. Alla studenter träffas i cafeterian för att inta sina tre dagliga måltider i en välkomnande och internationell miljö. Internetuppkoppling via Wi-Fi och en datorsal finns att disponera. Och på fritiden har du alla centrets sportanläggningar att tillgå!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)