ESL Junior language courses London highgate college Program 14 17

London Highgate College Programme (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

London Highgate College Programme (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

London Highgate College Programme (14-17)

I stadsdelen Highgate, känd för sina utsökta engelska trädgårdar och charmanta 1700-talsbyggnader, erbjuder vårt kurscenter en mycket trevlig inramning för att lära engelska, endast 20 minuter med tunnelbana från Londons centrum! I enlighet med de utflykter skolan förbereder, bekantar du dig vartefter med den lugna bymiljön i Highgate eller det brusande livet i hjärtat av den engelska huvudstaden, där Big Ben, Oxford Street, Tower Bridge och många andra fascinerande sevärdheter väntar på dig. Lektionerna i engelska ges i ett vackert hus i viktoriansk stil, som har 23 klassrum, ett stort bibliotek, ett språklaboratorium och en multimediasal. Under rasterna kan de unga deltagarna träffas i cafeterian, på verandan eller i den sköna trädgården för att tillbringa trevliga stunder i en internationell miljö – och alltid på engelska!

Vår partnerskola har meddelat att de öppnar igen 13/07, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som lokaliteter, antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
London Highgate College Programme (14-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola i syfte att ge dig en berikande kulturell upplevelse och en trygg miljö under din vistelse i England. Du bor i eget rum, du delar de gemensamma utrymmena med dina värdar och fä halvpension. Denna fördjupning i en engelsk familjs dagliga liv ger dig tillfälle att lära dig mycket om vanor och traditioner, samtidigt som du praktiserar din engelska på ett lättsamt sätt. Så långt det är möjligt försöker skolan att inte placera två studenter med samma modersmål i samma familj.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl London language stay hero
Andra skolor i området
London
junior language courses london surrey university 10 17 esl
London
London Surrey University (10-17)
 
ESL Junior language courses London City Campus 13 17
London
London City (13-17)
 
ESL English England London Wimbledon school of English
Hampshire
Hampshire Summer College (10-17)