ESL Junior language courses London highgate college Program 14 17

London Highgate College Programme (14-17)

London Highgate College Programme (14-17)

London Highgate College Programme (14-17)

I stadsdelen Highgate, känd för sina utsökta engelska trädgårdar och charmanta 1700-talsbyggnader, erbjuder vårt kurscenter en mycket trevlig inramning för att lära engelska, endast 20 minuter med tunnelbana från Londons centrum! I enlighet med de utflykter skolan förbereder, bekantar du dig vartefter med den lugna bymiljön i Highgate eller det brusande livet i hjärtat av den engelska huvudstaden, där Big Ben, Oxford Street, Tower Bridge och många andra fascinerande sevärdheter väntar på dig. Lektionerna i engelska ges i ett vackert hus i viktoriansk stil, som har 23 klassrum, ett stort bibliotek, ett språklaboratorium och en multimediasal. Under rasterna kan de unga deltagarna träffas i cafeterian, på verandan eller i den sköna trädgården för att tillbringa trevliga stunder i en internationell miljö – och alltid på engelska!

Pluspunkter

 
London Highgate College Programme (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  •  
  • En underbar plats med trevliga trädgårdar och arkitektur från 1700-talet, bara 20 minuters tunnelbaneresa från London
  • Många möjligheter att umgås med de internationella studenterna
  • Utflykter varje helg till några av de mest ikoniska universitetsstäderna över hela landet
  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Argentina
      Japan
      Brasilien
      Frankrike
      Taiwan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola i syfte att ge dig en berikande kulturell upplevelse och en trygg miljö under din vistelse i England. Du bor antingen i eget rum eller i tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans), du delar de gemensamma utrymmena med dina värdar och fä halvpension. Denna fördjupning i en engelsk familjs dagliga liv ger dig tillfälle att lära dig mycket om vanor och traditioner, samtidigt som du praktiserar din engelska på ett lättsamt sätt. Så långt det är möjligt försöker skolan att inte placera två studenter med samma modersmål i samma familj.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.