ESL Junior Language Courses Cote d Azur Campus 12 17

Côte d'Azur Campus (12-17)

Côte d'Azur Campus (12-17)

**Sommarprogram (26.06 - 20.08.2022)** Att lära sig franska på franska Rivieran är ett verkligt privilegium! Du kommer att vara omgiven av andra deltagare som kommer från hela världen för att njuta av semesteratmosfären som alltid råder i Nice. Kurscentret ligger i stadsdelen Carras i Nice och erbjuder en säker och lugn miljö för en språkresa för juniorer, med möjlighet till avkoppling eller motion på badstranden i närheten av residenset. Språklärarna är erfarna och vet hur de ska variera lektionerna för att ungdomar ska gilla dem. Roliga och interaktiva lektioner får dig att göra snabba framsteg och att kommunicera med lokalbefolkningen som du träffar på de alltid livliga marknaderna och gatorna i Nice. **Vår-/höstprogram (13.03 - 25.06.2022, 21.08 - 29.10.2022)** Vår partnerskola ligger i hjärtat av Nice, bara en kvarts promenad från stranden, Gamla stan och den berömda Promenade des Anglais och erbjuder den bästa tänkbara studiemiljö för unga studenter, inklusive högkvalitativ audiovisuell utrustning, gratis Wi-Fi och moderna undervisningsmetoder. Utöver tolv rymliga klassrum och ett datorlabb, har skolan ett utomhusklassrum, ett pausrum och en vacker trädgård, där du kan koppla av med dina nya vänner och njuta av medelhavssolen. Du lär dig franska med motiverade och erfarna lärare, som hjälper dig att göra framsteg på nolltid, tack vare roliga och engagerande lektioner. Efter lektionerna får du njuta av det spännande aktivitetsprogrammet!

Pluspunkter

 
Côte d'Azur Campus (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj(13.03 - 25.06.2022, 21.08 - 29.10.2022)

esl-host-family-accommodation

Värdfamiljerna bor inom en radie av 25 minuter från skolan (till fots) och erbjuder enkel- eller tvåbäddsrum med delat badrum. Du får halvpension, så du har tillfälle att praktisera din franska med dina värdar vid frukosten och middagen. På vardagarna äter du lunch i skolans cafeteria, på lördagar får du ett lunchpaket vid heldagsutflykt och på söndagar stannar du med familjen. Sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar. Vad gäller tvätt, kan du be dina värdar att tvätta åt dig, eller går du till en tvättautomat.

Sommarresidens (26.06 - 20.08.2022)

ESL-campus-accommodation-2

Njut av ditt delat rum med privat badrum på detta bekväma studentresidens! Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Tvättstugan debiteras extra. Om du vill umgås med dina nya internationella vänner, kan du träffa dem i studentloungen, där det finns TV, biljardbord, videospel och varuautomater. Du har gratis Wi-Fi, tillsyn dygnet runt och helpension (måltiderna serveras i restaurangen Les Eucalyptus). Residenset ligger tio minuter från stranden och fem minuter från skolan (med gratis buss).

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Nice language stay
Andra skolor i området
Nice
ESL Junior language courses Nice campus 13 17
Nice
Nice Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses french France Biarritz
Biarritz
Campus Biarritz (13 - 17 years)
 
ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17
Antibes
Campus Antibes (8-17)