ESL Junior Language Courses Cote d Azur Campus 12 17

Côte d'Azur Campus (12-17)

Côte d'Azur Campus (12-17)

Sommarprogram (Eucalyptus 23/6 202418/8 2024; Jean Medecin 30/6 2024-11/8 2024)

Att lära sig franska på franska Rivieran är ett verkligt privilegium! Du kommer att vara omgiven av andra deltagare som kommer från hela världen för att njuta av semesteratmosfären som alltid råder i Nice. Kurscentret ligger i stadsdelen Carras i Nice och erbjuder en säker och lugn miljö för en språkresa för juniorer, med möjlighet till avkoppling eller motion på badstranden i närheten av residenset. Språklärarna är erfarna och vet hur de ska variera lektionerna för att ungdomar ska gilla dem. Roliga och interaktiva lektioner får dig att göra snabba framsteg och att kommunicera med lokalbefolkningen som du träffar på de alltid livliga marknaderna och gatorna i Nice.

Vår-/höstprogram (11/3 - 22/6 2024, 18/8 - 27/10 2024)

Vår partnerskola ligger i hjärtat av Nice, bara en kvarts promenad från stranden, Gamla stan och den berömda Promenade des Anglais och erbjuder den bästa tänkbara studiemiljö för unga studenter, inklusive högkvalitativ audiovisuell utrustning, gratis Wi-Fi och moderna undervisningsmetoder. Utöver tolv rymliga klassrum och ett datorlabb, har skolan ett utomhusklassrum, ett pausrum och en vacker trädgård, där du kan koppla av med dina nya vänner och njuta av medelhavssolen. Du lär dig franska med motiverade och erfarna lärare, som hjälper dig att göra framsteg på nolltid, tack vare roliga och engagerande lektioner. Efter lektionerna får du njuta av det spännande aktivitetsprogrammet!

Pluspunkter

 
Côte d'Azur Campus (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Bara 20 till 25 minuters promenad från stranden
  • Tillsyn dygnet runt av den erfarna personalen
  • Flera möjligheter att utforska staden och prova nya vattensporter på den underbara Franska Rivieran

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Spanien
      Italien
      Schweiz
      Sverige
      Japan
      Ryssland
      Tjeckiska Republiken
      USA
      Storbritannien
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Les Eucalyptus (23.06.2024–18.08.2024)

Language learning french school accommodation

Detta residens erbjuder juniorstudenterna chansen att träffa nya vänner och ha kul på Franska Rivieran, bara en minut från språkskolan och med tillsyn av personal dygnet runt. Studenterna bor i två- eller fyrbäddsrum och delar badrum med tre andra studenter. Du har helpension på vardagar (frukost, lunch, middag) och du får lunchpaket på helgerna. Medan sängkläder tillhandahålls och byts varje vecka, ska studenterna ta med egna handdukar. Du kan koppla av mellan lektionerna i relaxrummet och även njuta av de många sportfaciliteterna och utflykterna som erbjuds av residenset.

Värdfamilj (11.03-22.06.24, 18.08.24-27.10.24)

ESL host family accommodation 2

Värdfamiljerna bor inom en radie av 25 minuter från skolan (till fots) och erbjuder enkel- eller tvåbäddsrum med delat badrum. Du får halvpension, så du har tillfälle att praktisera din franska med dina värdar vid frukosten och middagen. På vardagarna äter du lunch i skolans cafeteria, på lördagar får du ett lunchpaket vid heldagsutflykt och på söndagar stannar du med familjen. Sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar. Vad gäller tvätt, kan du be dina värdar att tvätta åt dig, eller går du till en tvättautomat.

Residens Jean Medecin (30.06.24 - 11.08.2024)

ESL Languages Jean Médecin residence Côte d'Azur Campus

Njut av ditt eget rum med privat badrum på detta bekväma studentresidens! Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Tvättstugan debiteras extra. Om du vill umgås med dina nya internationella vänner, kan du träffa dem i studentloungen, där det finns TV, biljardbord, videospel och varuautomater. Du har gratis Wi-Fi, tillsyn dygnet runt och helpension (måltiderna serveras i restaurangen Les Eucalyptus). Residenset ligger tio minuter från stranden och fem minuter från skolan (med gratis buss).

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.