ESL Languages English Cambridge college programme 14-17

Cambridge College program (14 – 17 år)

Cambridge College program (14 – 17 år)

Cambridge College program (14 – 17 år)

Denna skola ligger på en lugn gata i Cambridge, 20 minuter från centrum, där historisk och modern arkitektur samexisterar i en livlig internationell atmosfär. Den medelstora skolan ligger i en viktoriansk byggnad och har en cafeteria, ett studierum, ett tyst rum, en stor trädgård och åtta klassrum. Varje klassrum är utrustat med en interaktiv whiteboard och kan ta emot upp till 12 elever. Eleverna kan förvara sina tillhörigheter i säkra låsbara lådor under aktiviteterna.

Pluspunkter

 
Cambridge College program (14 – 17 år)
1 / 10

Pluspunkter

  • Bekvämt läge intill tågstationen och 20 minuter från centrum
  • Ett vackert historiskt campus med en stor trädgård där studenterna kan spela fotboll och bordtennis
  • Regelbundna aktiviteter för att hjälpa de unga eleverna att utveckla sina språkkunskaper och få nya vänner

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Uruguay
      Turkiet
      Italien
      Schweiz
      Saudiarabien
      Colombia
      Taiwan
      Brasilien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en värdfamilj är det bästa sättet för dig att förbättra din engelska, eftersom du kommer att öva varje dag i en fördjupande och vänlig miljö. Det är max. fyra elever per hem, i enkel- eller tvåbäddsrum, och varje värd bor mellan 40 - 50 minuter med buss (observera att detta kan öka under högsäsong) från skolan. Varje boende har gratis Wi-Fi och du kan välja mellan halvpension eller helpension. Lunchen kan hämtas från skolans cafeteria. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, och de flesta familjer erbjuder gratis tillgång till tvättmaskinen. Enkelrum är inte tillgängliga under högsäsong. Studenter under 18 år kommer därför att dela ett tvåbäddsrum med en annan student i samma ålder och med ett annat modersmål.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.