junior language courses eastbourne college programme 14 17 esl

Eastbourne College Programme (14-17)

Eastbourne College Programme (14-17)

Eastbourne College Programme (14-17)

Kurscentret ligger bara tio minuter från centrum, där du hittar ett stort urval restauranger, affärer, sporthallar och sevärdheter. Skolan, installerad i en elegant byggnad med trädgård och terrass, erbjuder en internationell studiemiljö för deltagare från 14 år. Ett språklabb med multimediamaterial (läsare, DVD och DVD-bibliotek) och gratis tillgång till internet finns att disponera. Skolans matsal vetter mot terrassen och trädgården. Efter lektionerna kan du gå till skolans bibliotek för att läsa och titta igenom dina anteckningar i lugn och ro!

Pluspunkter

 
Eastbourne College Programme (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  •  
  • Attraktiva grönområden på campus för studenter att njuta av soliga dagar mellan lektionerna
  • Ett lärocenter som är helt anpassat till alla åldersgrupper från 14 år och uppåt, med faciliteter inklusive språklabb, bibliotek och multimediautrustning
  • Ett rikt och varierat aktivitetsprogram som inkluderar salsaklasser, karaoke, Laser Tag och mer!
  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Italien
      Saudiarabien
      Turkiet
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Eftersom boende är en del av din studieupplevelse, väljer skolan noggrant ut de inhemska engelsktalande värdfamiljerna, som bor upp till 50 minuter från skolan (upp till en timme under högsäsong). Boende med halvpension tillhandahålls, där frukost och kvällsmåltiden ingår. Många livslånga vänskapsband knyts genom den unika upplevelsen av att leva så autentiskt i en lokal kultur. Enkelrum är inte tillgängliga under högsäsong. Studenter under 18 år kommer därför att dela ett tvåbäddsrum med en annan student i samma ålder. Utanför högsäsongen är tvåbäddsrum endast tillgängliga för studenter som reser tillsammans.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.