junior language courses eastbourne college programme 14 17 esl

Eastbourne College Programme (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Eastbourne College Programme (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Eastbourne College Programme (14-17)

Kurscentret ligger bara tio minuter från centrum, där du hittar ett stort urval restauranger, affärer, sporthallar och sevärdheter. Skolan, installerad i en elegant byggnad med trädgård och terrass, erbjuder en internationell studiemiljö för deltagare från 14 år. Ett språklabb med multimediamaterial (läsare, DVD och DVD-bibliotek) och gratis tillgång till internet finns att disponera. Skolans matsal vetter mot terrassen och trädgården. Efter lektionerna kan du gå till skolans bibliotek för att läsa och titta igenom dina anteckningar i lugn och ro!

Vår partnerskola har meddelat att de öppnar igen 13/07, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som lokaliteter, antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
Eastbourne College Programme (14-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
14 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Boendet utgör en integrerad del av lärandet och skolan väljer omsorgsfullt ut de familjer som välkomnar sina studenter. Boendet inkluderar halvpension med frukost och kvällsmål. Den speciella kontakten du får med din värdfamilj låter dig praktisera engelskan dagligen. Du kommer att få fantastiska minnen från din språkresa och kanske också vänner för livet! I möjligaste mån försöker skolan att inte placera två studenter med samma modersmål i samma familj. Enkelrum finns inte under högsäsong. Studenter under 18 år kommer därför att dela ett tvåbäddsrum med en annan student i samma ålder och med ett annat modersmål.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Eastbourne language stay
Andra skolor i området
Eastbourne
junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl
Brighton
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)
 
junior language courses torquay summer course 12 17 esl
Torbay
Torquay Summer course (12-17)
 
ESL Junior Language courses Bath summer course 12 17
Bath
Bath Summer course (12-17)