ESL Junior language courses colegio Benalmadena 13 - 17

Colegio Benalmádena (13-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Colegio Benalmádena (13-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Colegio Benalmádena (13-17)

Programmet hålls i Benalmádena, en liten stad, 15 km från Málaga. Denna gamla fiskeby har omvandlats till ett livligt turistcentrum med nöjespark, vattenland och ett otal aktiviteter och shoppingcentra. Skolan ligger i en vacker byggnad med en stor terrass för att studera, koppla av eller spela bordtennis, i ett bostadskvarter endast 15 minuters promenad från stranden. Det finns gratis Wi-Fi i hela skolan, för att du skall kunna hålla kontakten med din familj och dina vänner. Kommunens idrottsanläggning, med pool, gymnastiksal, fotbollsplan och tennis, ligger alldeles intill – praktiskt för de sportaktiviteter som skolan anordnar, eller för ett dopp på egen hand!

Pluspunkter

 
Colegio Benalmádena (13-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Boende i värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

I din värdfamilj bor du i dubbel- eller trippelrum med en eller två andra studenter av samma kön. Det är ett gyllene tillfälle att lära känna stadens invånare och att fråga om allt som du kommer på! Det blir ett andra hem där du mycket fort kommer att trivas. Utnyttja detta tillfälle att tala spanska i en avspänd miljö. Under veckan har du halvpension, medan lunchen serveras på skolans terrass eller i cafeterian, som varm och kall buffé (spanskt och internationellt kök). När du åker på utflykt på lördagen får du med dig en lunchkorg. På söndagarna har du helpension hos värdfamiljen och du delar deras dagliga liv. Sängkläder och handdukar finns på plats, men du tar med dig egen badhandduk för stranden.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ELS Malaga language stay
Andra skolor i området
Málaga
ESL Junior language courses colegio Calasanz 11 17
Salamanca
Colegio Calasanz (11–17)
 
ESL Junior language courses summer camp 14 17
San Sebastián
Summer camp (14-17)