ESL Junior language courses colegio Benalmadena 13 - 17

Colegio Benalmádena (13-17)

Colegio Benalmádena (13-17)

(1/4 - 22/4 / 10/6 - 19/8 2024)

Programmet hålls i Benalmádena, en liten stad, 15 km från Málaga. Denna gamla fiskeby har omvandlats till ett livligt turistcentrum med nöjespark, vattenland och ett otal aktiviteter och shoppingcentra. Skolan ligger i en vacker byggnad med en stor terrass för att studera, koppla av eller spela bordtennis, i ett bostadskvarter endast 15 minuters promenad från stranden. Det finns gratis Wi-Fi i hela skolan, för att du skall kunna hålla kontakten med din familj och dina vänner. Kommunens idrottsanläggning, med pool, gymnastiksal, fotbollsplan och tennis, ligger alldeles intill – praktiskt för de sportaktiviteter som skolan anordnar, eller för ett dopp på egen hand!

Pluspunkter

 
Colegio Benalmádena (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett all inclusive- program, vilket gör det möjligt för studenter att fokusera sin energi på sina studier och fritidsaktiviteter
  • Infödda, kvalificerade lärare och 20 klassrum alla utrustade med modern teknik och luftkonditionering
  • 600 kvm terrass med cafeteria, för att njuta av den andalusiska solen till frukost
  • Liten, välkomnande och säker stad, bara 15 km från Malagas internationella flygplats

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      USA
      Frankrike
      Irland
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Boende i värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

I din värdfamilj bor du i dubbel- eller trippelrum med en eller två andra studenter av samma kön. Det är ett gyllene tillfälle att lära känna stadens invånare och att fråga om allt som du kommer på! Det blir ett andra hem där du mycket fort kommer att trivas. Utnyttja detta tillfälle att tala spanska i en avspänd miljö. Under veckan har du halvpension, medan lunchen serveras på skolans terrass eller i cafeterian, som varm och kall buffé (spanskt och internationellt kök). När du åker på utflykt på lördagen får du med dig en lunchkorg. På söndagarna har du helpension hos värdfamiljen och du delar deras dagliga liv. Sängkläder och handdukar finns på plats, men du tar med dig egen badhandduk för stranden.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.