Dublin Summer Programme 12 17 Hero ESL Language Learning

Dublin Summer Programme (14-17)

Dublin Summer Programme (14-17)

(1/7 - 16/8 2024)

Med vänlig lokalbefolkning, vackra stadsvyer och en livlig, spännande atmosfär är Dublin det perfekta stället för att lära sig engelska och tillbringa en oförglömlig sommar. Vår partnerskola ligger i en historisk byggnad i hjärtat av staden och har 20 ljusa klassrum - vart och ett med en interaktiv whiteboard och Wi-Fi. Varje grupp har högst 15 studenter, och mellan lektionerna kan deltagarna njuta av flera av skolans faciliteter, inklusive en studentlounge, en kiosk och en uteplats. Skolan arrangerar också flera kulturella och sociala aktiviteter som irländsk dans, museibesök, sport och diskotek för studenternas nöje och där de får använda sin engelska i en verklig miljö.

Pluspunkter

 
Dublin Summer Programme (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Campus ligger idealiskt i Dublins livliga stadskärna
  • Aktiva, projektdrivna kurser där studenterna får omsätta engelska i praktiken och ha kul
  • Omfattande erbjudande av veckovisa aktiviteter som organiseras av skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI
esl mei accreditation
ALTO Association of Language Travel Organisations
esl alto accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Tyskland
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Över hela staden finns det många värdfamiljer med erfarenhet av att välkomna internationella studenter i sina hem. Familjerna inspekteras regelbundet av skolans personal så att eleverna kan vara säkra på att vara i goda händer. Du delar ett rum med en eller två andra studenter av samma kön. Värdfamiljen erbjuder helpension inklusive lunchpaket på vardagarna.  Snacks och drycker finns också att köpa på skolan. Värdfamiljerna bor upp till 70 minuter från skolan med allmänna kommunikationer. Vänligen notera att tiden kan variera under rusningstid.

Studentresidens Kavanagh Court (öppet 8/7 – 5/8 2024)

ESL Languages Residence Dublin Summer Programme

Detta boende är det perfekta alternativet för studenter som letar efter en social och trevlig vistelse i Dublin, på bara sju minuters promenad från skolan. Du placeras i enkelrum med eget badrum, alla fullt möblerade med moderna möbler och utrustade med gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av boendet och tvättstuga finns på plats mot en liten avgift. Boendet inkluderar en kontinental frukost, varm lunch och varm middag varje dag, med ett vegetariskt alternativ tillgängligt. Om studenter har några andra speciella kostbehov kommer de att tillgodoses mot en extra avgift. Du förväntas hålla ditt egna rum städat, men det finns en städservice tillgänglig mot en extra kostnad. Mellan lektionerna kan gästerna njuta av gemensamma faciliteter som allrum, spelrum, gym, filmrum och takterrass.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.