Valencia summer camp (12-17) ESL Languages English hero

Valencia Summer camp (12-17)

Valencia Summer camp (12-17)

Inbäddat i ett dynamiskt universitetsområde har skolan enkel tillgång till restauranger, rekreationscenter och kaféer. Den moderna byggnaden flödar av naturligt ljus och har en blomstrande trädgård. Skolan har 24 klassrum med interaktiva skrivtavlor, och omfattar också olika gemensamma utrymmen, inklusive en lounge, cafeteria, bibliotek, datorrum, utomhusområden och ett allaktivitetsrum. Det finns ett annat gemensamt område med varuautomater, ett bibliotek och ett videorum, utrustat med luftkonditionering och centralvärme. Hela campus har tillgång till Wi-Fi, med restriktioner för användning av personlig enhet för att uppmuntra studenter att lära sig och att umgås. Dagliga luncher serveras i cafeterian.

Pluspunkter

 
Valencia Summer camp (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • En stor blandning av nationaliteter, vilket hjälper dig att träna dina engelska kunskaper samtidigt som du får vänner från hela världen
  • Små gruppstorlekar i nyrenoverade klassrum, med 24-timmars tillsyn i skola, i bostäder och under utflykter
  • Ett omfattande aktivitetsprogram som gör det möjligt för deltagarna att se det verkliga Valencia genom rundturer, aktiviteter, sporter och resor

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      USA
      Frankrike
      Italien
      Tyskland
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Tvåbäddsrummen är utrustade med enkelsängar, en garderob, ett bord och en stol. De har vanligtvis ett delat badrum, men ett privat badrum är tillgängligt på begäran mot en extra kostnad. Wi-Fi är tillgängligt. Värdarna kommer att tvätta en gång i veckan och städa rummen utan extra kostnad. Du kommer att behöva ta med dina egna handdukar, men sängkläder tillhandahålls och byts varannan vecka. Du äter frukost och middag med dina värdar och lunch på lägret.

Vänligen notera att alternativet Värdfamilj endast är valbart för deltagare från 14 år.

Residens

ESL Langages residence Valencia Summer Camp

Residenset ligger tio minuter från skolan och fem minuter från stranden. Residenset erbjuder en rad faciliteter för sina gäster, inklusive en cafeteria, utomhusområden, lounge, spelrum, gym, biograf och musikrum. Studenterna har tillsyn dygnet runt. Trippelrummen har luftkonditionering, enkelsängar, en garderob, ett bord och en stol, och varje rum har ett badrum. Det finns tvättmöjligheter tillgängliga utan extra kostnad. Sängkläder tillhandahålls och byts varannan vecka, men handdukar tar du med dig själv. Alla måltider tillhandahålls.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.