ESL Languages Valencia summer camp hero

Valencia Summer camp (12-17)

Valencia Summer camp (12-17)

(30.06 - 31.08.2024)

Skolan ligger i ett livligt universitetsdistrikt, omgiven av restauranger, fritidscentra och kaféer. Fastigheten är modern, med gott om naturligt ljus och är omgiven av en stor trädgård. Skolan är utrustad med 24 klassrum och olika gemensamma ytor inklusive en lounge, cafeteria, bibliotek, datorrum, utomhusområden och ett allrum. Dessutom finns det ett rymligt gemensamt område med automater, ett läsrum och ett videorum, utrustade medluftkonditionering och centralvärme. Whiteboards i klassrummen är interaktiva, och hela skolan har tillgång till Wi-Fi, men användningen av personliga enheter är begränsad till campus. Lunch serveras i cafeterian varje dag.

Pluspunkter

 
Valencia Summer camp (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • En god blandning av nationaliteter tillsammans med en stor andel lokala spanska studenter för 100 % språkfördjupning
  • -Små, intima klasser med 8 -12 studenter och med tillsyn dygnet runt
  • Brett studieprogram med massor av aktiviteter och utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      USA
      Frankrike
      Italien
      Tyskland
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Langages residence Valencia Summer Camp

Residenset ligger tio minuter från skolan och fem minuter från stranden. Residenset erbjuder en rad faciliteter för sina gäster, inklusive en cafeteria, utomhusområden, lounge, spelrum, gym, biograf och musikrum. Studenterna har tillsyn dygnet runt. Trippelrummen har luftkonditionering, enkelsängar, en garderob, ett bord och en stol, och varje rum har ett badrum. Det finns tvättmöjligheter tillgängliga utan extra kostnad. Sängkläder tillhandahålls och byts varannan vecka, men handdukar tar du med dig själv. Alla måltider tillhandahålls.

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Tvåbäddsrummen är utrustade med enkelsängar, en garderob, ett bord och en stol. De har vanligtvis ett delat badrum, men ett privat badrum är tillgängligt på begäran mot en extra kostnad. Wi-Fi är tillgängligt. Värdarna kommer att tvätta en gång i veckan och städa rummen utan extra kostnad. Du kommer att behöva ta med dina egna handdukar, men sängkläder tillhandahålls och byts varannan vecka. Du äter frukost och middag med dina värdar och lunch på lägret.

Vänligen notera att alternativet Värdfamilj endast är valbart för deltagare från 14 år.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.