ESL Junior language courses Japanese Kobe

Japan summer course

Japan summer course

Idealiskt belägen i stadsdelen Motomachi och omgiven av många kaféer och restauranger, tar denna skola emot dig i en säker och internationell miljö. Här finns nio lektionssalar och en salong där studenterna träffas under rasterna för att koppla av och prata. Eleverna (13 – 17 år) lär sig det japanska språkets grunder i total fördjupning, medan de har trevligt och knyter vänskapsband med andra juniorer från hela världen. Första skoldagen gör du en språktest för att placeras i en grupp som är avpassad till din nivå. På eftermiddagarna föreslår skolan olika aktiviteter tack vare vilka du får lära känna den japanska kulturen och njuta ordentligt av din japanska språkresa. Karaokekvällar, matlagningslektioner och kulturella besök står på programmet … lär känna alla sidor av den japanska kulturen!

Pluspunkter

 
Japan summer course
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
13 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en värdfamilj låter de unga studenterna omsätta i praktiken sina språkliga färdigheter i en autentisk och avslappnad miljö. Du sover i eget rum eller i ett tvåbäddsrum och delar badrum med familjemedlemmarna. Lakan och handdukar tillhandahålls och du kan be dina värdar att tvätta åt dig. Under frukosten och middagen har du tillfälle att prata med dem och använda dina nya kunskaper i japanska. Familjerna bor normalt 45 – 50 minuter från skolan med allmänna kommunikationsmedel.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-kobe-language-stay-2
Andra skolor i området
Kobe
junior language courses korean south korea seoul korea summer course 13 17 esl
Seoul
Korea summer course (13-17)