junior language courses korean south korea seoul korea summer course 13 17 esl

Korea summer course (13-17)

Korea summer course (13-17)

(01/7 24 - 9/8 24)

Belägen i hjärtat av det animerade Gangnam, på 11:e etaget av en modern fastighet, disponerar vår partnerskola tio luftkonditionerade klassrum, utrustade med bästa teknologi. I en angenäm miljö, säker och stimulerande, lär sig eleverna mellan 13 och 17 år koreanska medan de roar sig tillsammans med andra studenter från hela världen. Ett test första dagen ligger till grund för att fördela deltagarna i kunskapsnivåer så att de kan följa undervisningen anpassad efter dessa. Ett kök, en studentlounge och en multimediasal finns också att tillgå. Aktivitetsprogrammet som skolan föreslår låter alla studenter utforska staden under eftermiddagarna på ett säkert sätt i sällskap med personal från skolan och att upptäcka den koreanska kulturens olika facetter.

Pluspunkter

 
Korea summer course (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • En fördjupande koreansk språk- och kulturupplevelse
  • I hjärtat av blomstrande Gangnam, känt för K-popstjärnor!
  • En fantastisk blandning av studenter från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Japan
      USA
      Ryssland
      Tyskland
      Frankrike
      Brasilien
      Österrike
      Taiwan
      Danmark
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation korean

Att bo hos en koreansk värdfamilj i Seoul är att fördjupa dig i den koreanska kulturen! Familjerna bor vanligtvis 45 – 50 minuter från språkskolan med kollektivtrafik och erbjuder eget rum eller tvåbäddsrum med delat badrum, samt halvpension (frukost och middag). Dina värdar tar hand om din tvätt och ger dig lakan och handdukar. Att bo i en koreansk familj låter dig använda de språkkunskaper du inhämtat med familjemedlemmarna, exempelvis under måltiderna som bara de blir en erfarenhet! Du får leva i en autentisk och avslappnad miljö, idealisk för att upptäcka Korea inifrån.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.