junior language courses korean south korea seoul korea summer course 13 17 esl

Korea summer course (13-17)

Korea summer course (13-17)

Belägen i hjärtat av det animerade Gangnam, på 11:e etaget av en modern fastighet, disponerar vår partnerskola tio luftkonditionerade klassrum, utrustade med bästa teknologi. I en angenäm miljö, säker och stimulerande, lär sig eleverna mellan 13 och 17 år koreanska medan de roar sig tillsammans med andra studenter från hela världen. Ett test första dagen ligger till grund för att fördela deltagarna i kunskapsnivåer så att de kan följa undervisningen anpassad efter dessa. Ett kök, en studentlounge och en multimediasal finns också att tillgå. Aktivitetsprogrammet som skolan föreslår låter alla studenter utforska staden under eftermiddagarna på ett säkert sätt i sällskap med personal från skolan och att upptäcka den koreanska kulturens olika facetter.

Pluspunkter

 
Korea summer course (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Minimiålder:
13 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en koreansk värdfamilj i Seoul är att fördjupa dig i den koreanska kulturen! Familjerna bor vanligtvis 45 – 50 minuter från språkskolan med kollektivtrafik och erbjuder eget rum eller tvåbäddsrum med delat badrum, samt halvpension (frukost och middag). Dina värdar tar hand om din tvätt och ger dig lakan och handdukar. Att bo i en koreansk familj låter dig använda de språkkunskaper du inhämtat med familjemedlemmarna, exempelvis under måltiderna som bara de blir en erfarenhet! Du får leva i en autentisk och avslappnad miljö, idealisk för att upptäcka Korea inifrån.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Seoul language stay
Andra skolor i området
Seoul
ESL Junior language courses Japanese Kobe
Kobe
Japan summer course