ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17

Campus Antibes (8-17)

Campus Antibes (8-17)

Program vår/höst (0/4 2023 – 24/6 2023 / 27/8 2023 - 4/11 2023), 12-17 år, från 1 vecka

Våra vår-/höstprograms campus ligger i Antibes, mitt emellan Cannes och Nice. Med sin avspända medelhavsatmosfär är staden mycket uppskattad av de unga deltagarna från hela världen. 25 km strand och 300 soldagar per år bidrar till detta, alltid lika populära, programs succé. Vårt kurscenter, ”Le Chateau”, ligger på en provensalsk lantegendom nära centrum och har 22 ljusa klassrum utrustade med moderna pedagogiska hjälpmedel. På 800 meters avstånd från Antibes centrum och dess affärer, erbjuder skolan en fantastisk vy över Änglabukten och Antibes hamn. Stranden ligger inte långt bort (1,5 km) och kurscentret har faciliteter som täckt terrass, välkomnande självserveringsrestaurang, bibliotek, automater för snacks och drycker, gratis internet via Wi-Fi.

Sommarprogram (25/6 2023 – 26/8 2023), 8-11år, 12-17 år, från en vecka

På sommaren hålls lägret också i Antibes, en stad känd för sina sommaraktiviteter, vackra gamla stadskärna och sandstränder längs boulevarderna. Sommarkursen äger rum på ett av våra sommarläger (Horticole eller Leonardo da Vinci), som ligger i ett lugnt område i utkanten av Antibes. Deltagarna har tillgång till en självbetjäningsrestaurang som erbjuder balanserade måltider, flera idrottsområden (fotboll, volleyboll, basket), en pool och gratis Wi-Fi i dedikerade utomhusområden. På kvällarna organiserar skolan aktiviteter och spel. En pendelbuss förbinder campus med Antibes centrum.

Pluspunkter

 
Campus Antibes (8-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • 37 års erfarenhet av att genomföra juniorprogram med högkvalificerade lärare och moderna undervisningsmetoder
  • En bred blandning av nationaliteter bland de cirka 5 000 juniorstudenter som kommer till skolan varje år
  • Unikt resmål på Franska Rivieran nära Nice, Cannes, Monaco, Saint Tropez
  • Perfekt plats vid havet, med 300 dagars solsken per år och 25 km sandstränder

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Spanien
      Schweiz
      Italien
      Ryssland
      USA
      Turkiet
      Irland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (alla program, 13 - 17 år)

esl host family juniors 2

Välj att bo i en värdfamilj om du önskar en total fördjupning i språket och kulturen. Alla familjer bor i området Antibes/Juan-les Pins och erbjuder boende i dubbelrum (tillsammans med en annan deltagare av samma kön), samt halvpension. Lunchen intas på kurscentrets restaurang. Under veckosluten får du en picknickkorg som lunch av familjen. Studenterna ansvarar för städning och ordning i sitt rum. Sängkläder tillhandahålls och byts en gång i veckan. Du tar med dig egna handdukar.

Residens Castel Arabel (02.04.2023 – 24.06.2023 / 27.08 – 04.11.2023)

Residence Castel Arabel - Antibes - CIA Antibes ADU Accommodation Gallery 1168 1

På 10 minuters promenad till stranden och till Antibes centrum, erbjuder detta residens flerbäddsrum (2 – 4 studenter) med privat badrum, en stor trädgård, en vacker terrass och en utomhuspool. Denna mycket lugna stadsdel ligger mitt emellan Antibes och Juan-les-Pins. Boendet inkluderar helpension: frukost och lunch intas på kurscentret, middagen serveras på residensets restaurang.

Residens Leonardo da Vinci (endast juli, 12 - 17 år)

ESL Leonardo Da Vinci residence Campus Antibes

Studenterna bor i en grön och lugn stadsdel i Antibes, i trebäddsrum med handfat och dusch. Toaletter finns på varje våningsplan. En stor uppblåsbar bassäng, en stor självserveringsrestaurang och idrottsplaner kompletterar faciliteterna. En buss svarar för förbindelsen mellan residenset och centrum av staden. Deltagarna får helpension (middag som buffé, lunchkorg under vecksluten). Sängkläder tillhandahåll och byts en gång i veckan. Handdukar tar du med dig själv.

Residens Horticole (endast juli och augusti, 8-11 år, 12 - 17 år)

ESL Horticole residence campus Antibes

På detta moderna campus öster om Antibes, omgivet av en stor trädgård, bor deltagarna i två- eller fyrbäddsrum och delar badrum. Faciliteterna inkluderar självserveringsrestaurang, stor, uppblåsbar pool och idrottsplaner. Deltagarna har helpension (middag som buffé, lunchkort under veckosluten) och en buss svarar för förbindelsen mellan residenset, stränderna och Antibes centrum. Du tar själv med dig handdukar, sängkläder tillhandahålls på plats och byts en gång i veckan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.