ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17

Campus Antibes (8-17)

Campus Antibes (8-17)

Program vår/höst (03.04.2022 - 25.06.2022 / 21.08.2022 - 29.10.2022), 12-17 år, från 1 vecka

Våra vår-/höstprograms campus ligger i Antibes, mitt emellan Cannes och Nice. Med sin avspända medelhavsatmosfär är staden mycket uppskattad av de unga deltagarna från hela världen. 25 km strand och 300 soldagar per år bidrar till detta, alltid lika populära, programs succé. Vårt kurscenter, ”Le Chateau”, ligger på en provensalsk lantegendom nära centrum och har 22 ljusa klassrum utrustade med moderna pedagogiska hjälpmedel. Ungdomarna välkomnas i en friliggande flygel, avskild från utrymmena avsedda för vuxenprogrammen. På 800 meters avstånd från Antibes centrum och dess affärer, erbjuder skolan en fantastisk vy över Änglabukten och Antibes hamn. Stranden ligger inte långt bort (1,5 km) och kurscentret har faciliteter som täckt terrass, välkomnande självserveringsrestaurang, bibliotek, automater för snacks och drycker, gratis internet via Wi-Fi.

Sommarprogram (26.06.2022 – 20.08.2022 ), 8-11år, 12-17 år, från en vecka

Också under sommaren genomförs juniorprogrammet i Antibes, en stad känd för sina sommaraktiviteter, sin magnifika gamla stadsdel och sina sandstränder längs boulevarderna. Kurserna äger rum på ett av våra sommarläger (Horticole eller Leonardo Da Vinci som ligger i ett lugnt kvarter i utkanten av Antibes. Det finns en självserveringsrestaurang med välbalanserade måltider, idrottsplaner (fotboll, volleyboll, basket) badbassäng och gratis Wi-Fi utomhus. På kvällen är amfiteatern platsen för de aktiviteter som skolan anordnar. En buss svarar för förbindelsen mellan campus och Antibes centrum.

Pluspunkter

 
Campus Antibes (8-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • 37 års erfarenhet av att genomföra juniorprogram med högkvalificerade lärare och moderna undervisningsmetoder
  • En bred blandning av nationaliteter bland de cirka 5 000 juniorstudenter som kommer till skolan varje år
  • Unikt resmål på Franska Rivieran nära Nice, Cannes, Monaco, Saint Tropez
  • Perfekt plats vid havet, med 300 dagars solsken per år och 25 km sandstränder

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Spanien
      Schweiz
      England
      Italien
      Ryssland
      USA
      Turkiet
      Irland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens Couleur Soleil (03.04.2022 - 25.06.2022 / 21.08.2022 - 29.10.2022)

Residence Castel Arabel - Antibes - CIA Antibes ADU Accommodation Gallery 1168 1

På detta residens nära havet (5 minuter till fots) delar studenterna fyrbäddsstudios med privat badrum, kokvrå, balkong, klimatanläggning och TV. Residenset ligger i centrum av Juan-les-Pins och låter dig bekanta dig med den sydfranska, avspända livsstilen.

Dessa två residens fungerar som kurscenter för studenterna på sommarprogrammet.

Residens Leonardo da Vinci (endast juli, 12 - 17 år)

ESL Leonardo Da Vinci residence Campus Antibes

Studenterna bor i en grön och lugn stadsdel i Antibes, i trebäddsrum med handfat och dusch. Toaletter finns på varje våningsplan. En stor uppblåsbar bassäng, en stor självserveringsrestaurang och idrottsplaner kompletterar faciliteterna. En buss svarar för förbindelsen mellan residenset och centrum av staden. Deltagarna får helpension (middag som buffé, lunchkorg under vecksluten). Sängkläder tillhandahåll och byts en gång i veckan. Handdukar tar du med dig själv.

Residens Horticole (endast juli och augusti, 8-11 år, 12 - 17 år)

ESL Horticole residence campus Antibes

På detta moderna campus öster om Antibes, omgivet av en stor trädgård, bor deltagarna i två- eller fyrbäddsrum och delar badrum. Faciliteterna inkluderar självserveringsrestaurang, stor, uppblåsbar pool och idrottsplaner. Deltagarna har helpension (middag som buffé, lunchkort under veckosluten) och en buss svarar för förbindelsen mellan residenset, stränderna och Antibes centrum. Du tar själv med dig handdukar, sängkläder tillhandahålls på plats och byts en gång i veckan.

Värdfamilj (alla program, 13 - 17 år)

esl host family juniors 2

Välj att bo i en värdfamilj om du önskar en total fördjupning i språket och kulturen. Alla familjer bor i området Antibes/Juan-les Pins och erbjuder boende i dubbelrum (tillsammans med en annan deltagare av samma kön), samt halvpension. Lunchen intas på kurscentrets restaurang. Under veckosluten får du en picknickkorg som lunch av familjen. Studenterna ansvarar för städning och ordning i sitt rum. Sängkläder tillhandahålls och byts en gång i veckan. Du tar med dig egna handdukar.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antibes language stay
Andra skolor i området
Antibes
ESL Junior language courses summer premium Antibes 12 17
Antibes
Summer Premium Antibes (12-17)
 
ESL Junior Language Courses Cote d Azur Campus 12 17
Nice
Côte d'Azur Campus (12-17)
 
ESL Junior language courses french France Biarritz
Biarritz
Campus Biarritz (13 - 17 years)