ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17

Campus Antibes (8-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Campus Antibes (8-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Campus Antibes (8-17)

Program vår/höst (28.03.2021 - 26.06.2021 / 22.08.2021 - 30.10.2021), 12-17 år, från 1 vecka
Våra vår-/höstprograms campus ligger i Antibes, mitt emellan Cannes och Nice. Med sin avspända medelhavsatmosfär är staden mycket uppskattad av de unga deltagarna från hela världen. 25 km strand och 300 soldagar per år bidrar till detta, alltid lika populära, programs succé.
Vårt kurscenter, ”Le Chateau”, ligger på en provensalsk lantegendom nära centrum och har 22 ljusa klassrum utrustade med moderna pedagogiska hjälpmedel. Ungdomarna välkomnas i en friliggande flygel, avskild från utrymmena avsedda för vuxenprogrammen. På 800 meters avstånd från Antibes centrum och dess affärer, erbjuder skolan en fantastisk vy över Änglabukten och Antibes hamn. Stranden ligger inte långt bort (1,5 km) och kurscentret har faciliteter som täckt terrass, välkomnande självserveringsrestaurang, bibliotek, automater för snacks och drycker, gratis internet via Wi-Fi.

Sommarprogram (27.06.2021-21.08.2021), 8-11år, 12-17 år, från en vecka
Också under sommaren genomförs juniorprogrammet i Antibes, en stad känd för sina sommaraktiviteter, sin magnifika gamla stadsdel och sina sandstränder längs boulevarderna.
Kurserna äger rum på ett av våra sommarläger (Horticole eller Leonardo Da Vinci som ligger i ett lugnt kvarter i utkanten av Antibes. Det finns en självserveringsrestaurang med välbalanserade måltider, idrottsplaner (fotboll, volleyboll, basket) badbassäng och gratis Wi-Fi utomhus. På kvällen är amfiteatern platsen för de aktiviteter som skolan anordnar. En buss svarar för förbindelsen mellan campus och Antibes centrum.

Pluspunkter

 
Campus Antibes (8-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
8 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens Couleur Soleil

ESL residential accommodation 4

På detta residens nära havet (5 minuter till fots) delar studenterna fyrbäddsstudios med privat badrum, kokvrå, balkong, klimatanläggning och TV. Residenset ligger i centrum av Juan-les-Pins och låter dig bekanta dig med den sydfranska, avspända livsstilen.

Sommarprogram (27.06.2021-21.08.2021)

ESL residential accommodation 3

Dessa två residens fungerar som kurscenter för studenterna på sommarprogrammet.

Residens Leonardo da Vinci (endast juli, 12 - 17 år)

ESL residential accommodation 2

Studenterna bor i en grön och lugn stadsdel i Antibes, i trebäddsrum med handfat och dusch. Toaletter finns på varje våningsplan. En stor uppblåsbar bassäng, en stor självserveringsrestaurang och idrottsplaner kompletterar faciliteterna. En buss svarar för förbindelsen mellan residenset och centrum av staden. Deltagarna får helpension (middag som buffé, lunchkorg under vecksluten). Sängkläder tillhandahåll och byts en gång i veckan. Handdukar tar du med dig själv.

Residens Horticole (endast juli och augusti, 8-11 år, 12 - 17 år)

esl-residential-accommodation

På detta moderna campus öster om Antibes, omgivet av en stor trädgård, bor deltagarna i två- eller fyrbäddsrum och delar badrum. Faciliteterna inkluderar självserveringsrestaurang, stor, uppblåsbar pool och idrottsplaner. Deltagarna har helpension (middag som buffé, lunchkort under veckosluten) och en buss svarar för förbindelsen mellan residenset, stränderna och Antibes centrum. Du tar själv med dig handdukar, sängkläder tillhandahålls på plats och byts en gång i veckan.

Värdfamilj (alla program, 13 - 17 år)

esl-host-family-accommodation

Välj att bo i en värdfamilj om du önskar en total fördjupning i språket och kulturen. Alla familjer bor i området Antibes/Juan-les Pins och erbjuder boende i dubbelrum (tillsammans med en annan deltagare av samma kön), samt halvpension. Lunchen intas på kurscentrets restaurang. Under veckosluten får du en picknickkorg som lunch av familjen. Studenterna ansvarar för städning och ordning i sitt rum. Sängkläder tillhandahålls och byts en gång i veckan. Du tar med dig egna handdukar.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antibes language stay
Andra skolor i området
Antibes
ESL Junior language courses summer premium Antibes 12 17
Antibes
Summer Premium Antibes (12-17)
 
ESL Junior language courses Nice campus 13 17
Nice
Nice Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses french France Biarritz
Biarritz
Campus Biarritz (13 - 17 years)