ESL Languages Alpadia London Central hero

London Central (14-17)

London Central (14-17)

(30/6 - 10/8 2024)

Promenera på de eleganta gatorna från den georgianska eran i den centrala stadsdelen Bloomsbury efter dina lektioner på detta prestigefyllda universitetscampus. Skolan är idealiskt belägen i centrala London, omgiven av massor av restauranger och kaféer. Det finns gratis Wi-Fi över hela campus, en stor cafeteria, sociala utrymmen, flera catering- och shoppingmöjligheter, samt elva klassrum. Varje klassrum rymmer högst 15 elever och har många olika läromedel, inklusive whiteboards, interaktiva tavlor och projektorer. Observera att detta campus inte är anpassat för funktionshindrade.

Pluspunkter

 
London Central (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Utmärkt läge i området Bloomsbury i centrala London, omgivet av grönområden och bra förbindelser med kollektivtrafik
  • Varierat aktivitetsprogram som hjälper dig att se hela London och uppleva den brittiska kulturen till fullo
  • Beläget på University College Londons prestigefyllda campus, rankat som det bästa universitetet i Storbritannien inför 2024 av Sunday Times

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages Residence Alpadia Central London

Bo på din skolas prestigefyllda campus i detta bekväma boendealternativ som låter dig uppleva hela Londons studentliv! Du placeras i ett enkel- eller tvåbäddsrum, alla utrustade med Wi-Fi, ett skrivbord och en garderob. Badrummen delas mellan sex studenter. Residenset kommer att tillhandahålla och byta sängkläder, men du tar med dina egna handdukar. Det sker en veckostädning av rummen och gemensamma utrymmen. Måltiderna serveras i skolans cafeteria, men vid utflykter får du med dig lunchmatsäck.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.