ESL Junior language courses Edinburgh summer campus 12 17

Edinburgh Summer Campus (12-17)

Edinburgh Summer Campus (12-17)

Gör en språkresa till Edinburgh och du kommer att få en riktigt spännande erfarenhet utomlands! Napier University är ett modernt universitet på gångavstånd från Edinburghs centrum. Det moderna boendet ligger en kort promenad från skolan och nära stadens sevärdheter. Det ligger ca 2,5 km från centralstationen Edinburgh Waverley.  Skolan har ett flertal klassrum på campus, liksom matsal, allrum, datorrum och utmärkta planer och faciliteter för idrott. Wi-Fi finns att tillgå gratis. Varje grupp har maximum 15 deltagare, vilket betyder att läraren kan fokusera på varje enskild student och ge dynamiska och stimulerande lektioner.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Edinburgh Summer Campus (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Läge ii hjärtat av Edinburghs centrum
  • Helt nya boendealternativ
  • Flera roliga aktiviteter tillgängliga för att lära känna och ha kul med dina kurskamrater

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Israel
      Ryssland
      Spanien
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence edinburgh academy

På ett modernt residens, byggt för studenterna vid Edinburghs universitet, hittar du en mycket trivsam miljö och bekväma installationer. I en lägenhet med sex till åtta sovrum, bor du i eget rum med privat badrum och delar kök och det stora allrummet med dina lägenhetskamrater. Två måltider per dag intas på skolan, utom vid heldagsutflykter då lunchpaket delas ut. Sängkläder tillhandahålls, men egna handdukar medtages. Betaltvättstuga finns på plats.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)