ESL Languages Montreal summer programme hero

Montreal Summer Programme (13-17)

Montreal Summer Programme (13-17)

(30/6 - 4/8 2024)

Njut av en äkta kanadensisk sommar. Du kommer att bo på ett livligt studentresidens med lektioner som hålls tvärs över gatan, på campus. Varje morgon kommer programpersonalen att leda spännande aktiviteter som sträcker sig från sport till kulturella utflykter i Montreal. Efter lunch kommer du att delta i engelska lektioner i välutrustade klassrum, där dina dynamiska lärare kommer att uppmuntra till samtal mellan kurskamrater och hjälpa dig att bygga upp ditt självförtroende i engelska. På kvällarna planeras mer roliga evenemang, så du kan verkligen lära känna dina kurskamrater - allt i total språklig fördjupning! På helgerna kommer du att göra roliga utflykter för att lära känna området ännu bättre!

Pluspunkter

 
Montreal Summer Programme (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge i hjärtat av Montreal
  • Många aktiviteter som främjar kul, social interaktion och fördjupning
  • Närliggande residens, som gör det enkelt att pendla

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Brasilien
      Spanien
      USA
      Kanada
      Japan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

Du kommer att känna dig riktigt bekväm i studentresidenset på campus, där du bor i eget rum med gratis Wi-Fi, garderob och fria sängkläder (du tar med dig egna handdukar). Studenterna har tillgång till gratis tvättmöjligheter och sängkläderna byts en gång i veckan. På varje våningsplan finns en studentlounge med kylskåp och mikrovågsugn, där ni kan hänga tillsammans på fritiden. Personal från campus bor i byggnaden och har tillsyn dygnet runt. Helpension är inkluderad och måltiderna serveras i cafeterian, som ligger på mindre än fem minuter till fots.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.