ESL Languages Montreal summer programme hero

Montreal Summer Programme (13-17)

Montreal Summer Programme (13-17)

Njut av en äkta kanadensisk sommar. Du kommer att bo på ett livligt studentresidens med lektioner som hålls tvärs över gatan, på campus. Varje morgon kommer programpersonalen att leda spännande aktiviteter som sträcker sig från sport till kulturella utflykter i Montreal. Efter lunch kommer du att delta i engelska lektioner i välutrustade klassrum, där dina dynamiska lärare kommer att uppmuntra till samtal mellan kurskamrater och hjälpa dig att bygga upp ditt självförtroende i engelska. På kvällarna planeras mer roliga evenemang, så du kan verkligen lära känna dina kurskamrater - allt i total språklig fördjupning! På helgerna kommer du att göra roliga utflykter för att lära känna området ännu bättre!

Pluspunkter

 
Montreal Summer Programme (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge i hjärtat av Montreal
  • Många aktiviteter som främjar kul, social interaktion och fördjupning
  • Närliggande residens, som gör det enkelt att pendla

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Kina
      Brasilien
      Japan
      Frankrike
      Spanien
      Italien
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

Du kommer att känna dig riktigt bekväm i studentresidenset på campus, där du bor i eget rum med gratis Wi-Fi, garderob och fria sängkläder (du tar med dig egna handdukar). Studenterna har tillgång till gratis tvättmöjligheter och sängkläderna byts en gång i veckan. På varje våningsplan finns en studentlounge med kylskåp och mikrovågsugn, där ni kan hänga tillsammans på fritiden. Personal från campus bor i byggnaden och har tillsyn dygnet runt. Helpension är inkluderad och måltiderna serveras i cafeterian, som ligger på mindre än fem minuter till fots.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)