esl-languages-Celtic-English-Academy-school-bangor-university.jpg

Hampshire Summer College (12-17)

Hampshire Summer College (12-17)

Få ut mesta möjliga av sommaren på ett av Englands finaste sommarläger för juniorer! Beläget ca en timmes bilfärd från London, omgiven av ett fantastiskt landskap, erbjuder denna sommars juniorprogram högkvalitativa kurser i engelska för juniorer mellan 12 och 17 år. Erfarna lärare håller roliga, utmanande och påhittiga lektioner. Studenterna lär sig engelska i en trygg och säker miljö och deltar i en massa idrotts- och fritidsaktiviteter. Sommarlägret är också en fin möjlighet att träffa nya vänner i en internationell omgivning och att utnyttja toppmoderna sportanläggningar!

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

Watch Juniorer språkskola Hampshire Summer Camp, England on YouTube.
 
Hampshire Summer College (12-17)
Watch Juniorer språkskola Hampshire Summer Camp, England on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Undervisning från en av de mest erfarna språkskolorna i Storbritannien, som får 15 "styrkor" av British Council Inspection
  • Massor av möjligheter att utforska London - du kommer att spendera fyra eftermiddagar i veckan med att lära känna dess berömda sevärdheter och landmärken
  • Perfekt läge i ett av Londons mest populära distrikt, bara 20 minuter från centrum
  • Frekventa workshops i praktiska språkfärdigheter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Italien
      Portugal
      Frankrike
      Slovakien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Wimbledon Residence - Hampshire Summer College - Lord Wandsworth College

Residens


Du får en genuin upplevelse av brittisk internatskola då du bor i dessa ljusa och rymliga hus! Du delar bekväma sovrum och badrum, har tillgång till gratis Wi-Fi i alla byggnader och till alla sportfaciliteter på campus. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) och det finns möjlighet att tvätta. Träffa de andra studenterna i trädgården eller i de stora och välutrustade allmänna utrymmena! Pojkar och flickor bor i två separata residens och vi uppmuntrar kulturellt utbyte genom att blanda nationaliteter i sovrummen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)