esl-languages-Celtic-English-Academy-school-bangor-university.jpg

Hampshire Summer College (12-17)

Hampshire Summer College (12-17)

(7/7 - 3/8 2024)

Få ut mesta möjliga av sommaren på ett av Englands finaste sommarläger för juniorer! Beläget ca en timmes bilfärd från London, omgiven av ett fantastiskt landskap, erbjuder denna sommars juniorprogram högkvalitativa kurser i engelska för juniorer mellan 12 och 17 år. Erfarna lärare håller roliga, utmanande och påhittiga lektioner. Studenterna lär sig engelska i en trygg och säker miljö och deltar i en massa idrotts- och fritidsaktiviteter. Sommarlägret är också en fin möjlighet att träffa nya vänner i en internationell omgivning och att utnyttja toppmoderna sportanläggningar!

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

Watch Juniorer språkskola Hampshire Summer Camp, England on YouTube.
 
Hampshire Summer College (12-17)
Watch Juniorer språkskola Hampshire Summer Camp, England on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan är ett “El Gazette Centre of Excellence” – vilket gör den till en av de högst rankade sommarspråkskolorna i Storbritannien.
  • Massor av tillfällen att utforska England genom ett spännande sport- och aktivitetsprogram.
  • Tryggt, komplett campus i ett vackert område nära London – tillräckligt nära för en utflykt till staden per vecka, organiserad av skolan.
  • Gott om möjligheter att kombinera ditt språkprogram med en annan aktivitet genom våra mänga Kurs PLUS-alternativ.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Turkiet
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Wimbledon Residence - Hampshire Summer College - Lord Wandsworth College

Residens


Du får en genuin upplevelse av brittisk internatskola då du bor i dessa ljusa och rymliga hus! Du delar bekväma sovrum och badrum, har tillgång till gratis Wi-Fi i alla byggnader och till alla sportfaciliteter på campus. Sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) och det finns möjlighet att tvätta. Träffa de andra studenterna i trädgården eller i de stora och välutrustade allmänna utrymmena! Pojkar och flickor bor i två separata residens och vi uppmuntrar kulturellt utbyte genom att blanda nationaliteter i sovrummen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.