Välkommen, Juniorer
Aktivt lov Juniorer

Språkkurser för juniorer (7 – 17 år)

När är den bästa tiden för att lära sig ett språk? När du är ung och har kul! Våra språkkurser för juniorer kombinerar högkvalitativ språkundervisning med ett aktivt lov i en verkligt internationell miljö. Efter lektionerna tar ett brett utbud av aktiviteter vid, som sport, konst, utflykter och fester. Denna balans mellan studier och nöje skapar den perfekta förutsättningen för att lära sig ett språk och samtidigt få vänner från hela världen.

Språkkurserna för juniorer är anpassade till skolloven och är speciellt framtagna för de yngre elevernas behov.  Detta innebär passning dygnet runt, intressanta diskussionsämnen under lektionerna och ett intensivt socialt program med energiska och entusiastiska ledare. Med ESL – Språkutbildning utomlands är ungdomarna i trygga händer så att de kan njuta av ett minnesvärt, aktivt lov.

Läsa mer

En internationell erfarenhet

 • Juniorerna får vänner från hela världen och på så sätt praktisk användning för sina nya språkkunskaper.
 • Ett spännande aktivitetsprogram med något för alla smaker.
 • Alla kurscentra erbjuder bekvämt boende, speciellt anpassat till ungdomar.
 • Deltagarna får högkvalitativ språkundervisning av lärare med erfarenhet av denna åldersgrupp.
 • Vi arbetar endast med partners som delar våra höga krav för studenternas välbefinnande och säkerhet.

Varför välja esl – språkutbildning utomlands?

Med 20 års erfarenhet av att arbeta med juniorer, vet vi vad som kännetecknar ett bra språkläger. Våra rådgivare finns tillgängliga för at ge dig all den information du behöver för att göra ditt val och kan guida dig genom olika alternativ av språkskolor, resmål, transport, boende, mat, sommarspråkläger, PLUS-kurser, transfer och budget.

För att säkra att de yngre eleverna skall ha en egen kontaktperson som extra trygghet skickar vi gruppledare till sommarspråklägren på de större resmålen.

Läs mer om våra tjänster här

Lägstaprisgaranti

ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

4 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För tredje gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid STM Awards-galan 2014.

 2. Star Agency Europe
 3. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa.

 4. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 5. KVALITETSCERTIFIERING

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Louise Dornier, Frankrike
Louise Dornier, Frankrike

Jag valde Oxford, därför att jag förra året var i Canterbury och denna gång ville fara till ett sommarläger med äldre deltagare. På lektionerna lärde vi oss att böja verb i olika tempus, historia om kung Arthur och om Buckingham. Utflykten till Bath var intressant, Portsmouth var coolt med solen och det stora tornet. Laserdome var också kul. Jag kommer alltid att minnas de verkligt goda vänner jag mötte från Tyskland, Italien, Turkiet och Saudiarabien. Människorna var väldigt vänliga mot varandra! Ingen var blyg, alla ville prata engelska och träffa nya vänner. Jag tyckte om utflykterna och skolan hade intressanta spel. Oxford har ett bra centrum med vänliga människor och campuset var bekvämt och rent.

Läs allt
Clara Disaro, Frankrike
Clara Disaro, Frankrike

”Jag ville inte åka till en stor stad so London, så Canterbury passade mig perfekt. Fördelen med att lära sig engelska i England är att jag förbättrade mitt uttal! Jag älskade att utforska coola städer som jag aldrig varit i tidigare, som Oxford. Mina favoritaktiviteter var Karaokekvällarna, för att de var kul och så diskot förstås! Mina nya vänner kom från Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike och jag hoppas verkligen att jag skall kunna uppehålla kontakten med dem när vi kommer tillbaka hem! Jag kan verkligen rekommendera denna språkresa till mina vänner och familj eftersom den är välorganiserad och jag har haft så roligt hela tiden. Mitt råd till mina vänner som tänker komma hit, är att inte bara vara med folk från samma land och inte bara med folk som slutar samma dag, för det är så sorgligt att säga adjö innan man själv skall åka hem från Canterbury!”

Läs allt
Laura Gillard, Belgien
Laura Gillard, Belgien

Min språkresa till New York har varit helt otrolig! Queens campus är magnifikt, man trodde sig vara med i en TV-serie. Jag har mött fantastiska studenter av olika nationaliteter. Och Amy, rektorn, tillsammans med sin personal, var underbar mot oss. Jag vill tacka ESL för att ha fått uppleva de underbaraste veckorna av mitt liv.

Läs allt

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER