Välkommen, Juniorer
Aktivt lov Juniorer

Språkkurser för juniorer (7 – 17 år)

När är den bästa tiden för att lära sig ett språk? När du är ung och har kul! Våra språkkurser utomlands för barn och tonåringar kombinerar högkvalitativ undervisning med ett aktivt lov i en verkligt internationell miljö. Med ESL - Språkutbildning Utomlands är du i goda händer så att du kan njuta av ett minnesrikt, smart lov.

Beställ gratis din ESL-broschyr

Din broschyr får du gratis med några klickar! Våra bästa resmål, praktisk information och datum, lägstaprisgaranti, ...

Mer information
Samtliga destinationer

Duo-erbjudande - upp till 1'700 kronor i rabatt per deltagare

Boka din språkresa samtidigt med en eller flera vänner eller familjemedlemmar och dra fördel av en rabatt till ...

Mer information

Nyhet: Hemma hos läraren - juniorer

Få ut mesta möjliga av ditt sommarlov genom att bo och studera hemma hos en språklärare. Kolla in våra ...

Mer information

En internationell upplevelse

 • Att använda språkkunskaperna medan du har roligt
 • Att lära dig av kvalificerade, infödda lärare med erfarenhet av din åldersgrupp
 • Att möta människor och få vänner från hela världen
 • Att ha ett bekvämt boende, speciellt anpassat till tonåringar
 • Att delta i ett spännande aktivitetsprogram med någonting för alla smaker

Varför välja ESL?

Med två årtiondens erfarenhet av att arbeta med tonåringar, vet vi hur ett bra språkläger ska vara. Vårt team finns här för att ge dig all den information du behöver för att göra ditt val och kan guida dig genom de olika alternativen för språkskolor, resmål, transport, boende, mat, språksommarläger, PLUS-kurser, transfer och budget.

Vi arbetar bara med partnerskolor som delar våra stränga krav på deltagarnas trygghet och säkerhet. Detta betyder att hålla en adekvat övervakningsnivå för varje åldersgrupp. För att säkra att ungdomarna hela tiden har en specifik kontaktperson, skickar vi gruppledare till sommarskolorna på vissa resmål.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

4 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 2. Star Agency Europe
 3. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa.

 4. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 5. KVALITETSCERTIFIERING

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Louise Dornier, Frankrike
Louise Dornier, Frankrike

Jag valde Oxford, därför att jag förra året var i Canterbury och denna gång ville fara till ett sommarläger med äldre deltagare. På lektionerna lärde vi oss att böja verb i olika tempus, historia om kung Arthur och om Buckingham. Utflykten till Bath var intressant, Portsmouth var coolt med solen och det stora tornet. Laserdome var också kul. Jag kommer alltid att minnas de verkligt goda vänner jag mötte från Tyskland, Italien, Turkiet och Saudiarabien. Människorna var väldigt vänliga mot varandra! Ingen var blyg, alla ville prata engelska och träffa nya vänner. Jag tyckte om utflykterna och skolan hade intressanta spel. Oxford har ett bra centrum med vänliga människor och campuset var bekvämt och rent.

Läs allt
Clara Disaro, Frankrike
Clara Disaro, Frankrike

”Jag ville inte åka till en stor stad so London, så Canterbury passade mig perfekt. Fördelen med att lära sig engelska i England är att jag förbättrade mitt uttal! Jag älskade att utforska coola städer som jag aldrig varit i tidigare, som Oxford. Mina favoritaktiviteter var Karaokekvällarna, för att de var kul och så diskot förstås! Mina nya vänner kom från Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike och jag hoppas verkligen att jag skall kunna uppehålla kontakten med dem när vi kommer tillbaka hem! Jag kan verkligen rekommendera denna språkresa till mina vänner och familj eftersom den är välorganiserad och jag har haft så roligt hela tiden. Mitt råd till mina vänner som tänker komma hit, är att inte bara vara med folk från samma land och inte bara med folk som slutar samma dag, för det är så sorgligt att säga adjö innan man själv skall åka hem från Canterbury!”

Läs allt
Laura Gillard, Belgien
Laura Gillard, Belgien

Min språkresa till New York har varit helt otrolig! Queens campus är magnifikt, man trodde sig vara med i en TV-serie. Jag har mött fantastiska studenter av olika nationaliteter. Och Amy, rektorn, tillsammans med sin personal, var underbar mot oss. Jag vill tacka ESL för att ha fått uppleva de underbaraste veckorna av mitt liv.

Läs allt

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER