Språkresor till Málaga

Utmärkt, 774 omdömen

Upplev det spanska sättet att leva i det soldränkta Andalusien, en region med en rik historia och kultur som du kommer att fördjupa dig i när du studerar spanska i Málaga. Som en av Europas äldsta städer är Málaga ett öppet museum där kulturer har samexisterat för att skapa en modern stad som är livlig, välkomnande och det perfekta exemplet på spansk gästfrihet - den perfekta miljön för att studera spanska utomlands! Du kommer snabbt att göra framsteg när du njuter av malagueño-kulturen på din spanska språkresa till Málaga!

 
Språkresor till Málaga
Málaga
1 / 10
Spanska skolor i Málaga

Andalusien kombinerar sol, adrenalin och historia för att ge dig en oförglömlig kulturupplevelse när du pluggar spanska i Málaga. På våra partnerskolor i staden lär du dig snabbt och använder spanska på ett stimulerande, praktiskt sätt med stöd från erfarna lärare och personal. Det finns många kurser i spanska i Málaga att välja mellan, och alla våra partnerskolor ligger i stadens centrum, nära sevärdheter som Carmen Thyssen-museet och den fantastiska stranden Playa de la Caleta!

 

Varför studera spanska i Málaga?

esl Malaga language stay 3 column 1
Stadsliv
 • I Málaga finner du en rik blandning av kulturer och traditioner som fortfarande återspeglas i det dagliga livet, och en kurs i spanska i Málaga låter dig uppleva detta på nära håll - kontakta oss för mer information om att bo i Málaga.
 • När du lär dig spanska i Málaga kommer du att tillbringa dina dagar med att njuta av solskenet och lära dig mer om denna fascinerande stad - besök Alcazaba för morisk arkitektur eller Picasso-museet för att beundra stadens mest kända invånares konstverk!
esl Malaga language stay 3 column 2
Resande
 • Costa del Sol är fullt av fascinerande städer och rik historia och du är också bara en kort resa bort från platser som Gibraltar och lyxiga Marbella!
 • För att njuta av äkta spansk charm, åk till Nerja, en magisk badort som har en av de bästa stränderna i området och ett nätverk av grottor som du kan utforska med båt - det perfekta sättet att koppla av från dina studier i spanska i Málaga!
esl Malaga language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • En kurs i spanska i Málaga erbjuder många möjligheter att komma ut i det vackra Medelhavsvattnet - prova stand-up paddleboarding, dykning eller kitesurfing!
 • På andra håll finns det möjligheter att prova på att köra fyrhjuling i bergen runt staden, eller hyra en cykel och njuta av havsutsikten längs kusten!

Populära frågor om att studera spanska i Málaga:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Málaga?

Att äta ute under din språkkurs utomlands är överkomligt i Málaga, där du kan få en måltid för bara 10 euro. Att koppla av med en kaffe på ett kafé kan kosta så lite som 1 euro, medan en öl kan kosta 2 euro. ESL:s kurser i spanska i Málaga börjar från 190 euro per vecka, så kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkresa.

 

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Málaga?

 • Málagas invånare är kända för att vara några av de mest välkomnande i Spanien, och du kommer att känna dig som hemma när du tränar din spanska med dem varje dag på din kurs i spanska i Málaga.
 • Eftersom Andalusien är känt över hela Europa för sina gyllene sandstränder och blåa himmel lockar det många internationella besökare som vill lära sig spanska utomlands, så du har stor chans att få nya vänner från hela världen.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Málaga?

Från standardkurser till intensivkurser, förberedande examenskurser och kurser som riktar sig till deltagare över 30 år, har våra partnerskolor en kurs i spanska i Málaga för var och en! Några av de spanska program i Málaga som våra partner erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (salsa, flamenco, matlagning)
 • Kurser i affärsspanska, inklusive privatlektioner
 • Språkläger för juniorer 13 - 17 år, inklusive aktivitetsprogram (golf, segling)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Málaga?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig