ESL Languages Undergraduate Programmes

Kandidatprogram

Kandidatkurser utomlands

Vill du bryta monotonin i ditt dagliga liv och göra något riktigt extraordinärt? Utforska ett spännande nytt land, skaffa dig nya språkkunskaper och tjäna högskolepoäng som du kan använda hemma. Det låter för bra för att vara sant, men det är det inte! Med det här programmet kan du få det bästa av två världar och en upplevelse för livet som kommer att ta din karriär framåt!

Våra kandidatkurser utomlands ger dig chansen att få poäng för ditt universitet hemma innan du helt engagerar dig för din karriär. Upptäck dig själv medan du utforskar ett nytt land och kultur genom att välja en mängd olika studievägar och börjar skapa din egen framtid!

Fortfarande inte säker på hur länge du vill studera utomlands? Inget problem! Med våra partnerskolors flexibla studieplaner kan du välja att gå med i ett grundutbildningsprogram under ett kvartal eller en termin och återvända hem med de poäng samlat! Som många andra internationella studenter kan du också förlänga din kurs under din vistelse om du vill avsluta din examen utomlands - valet är ditt!

Studera din kandidatkurs i Australien för att placera dig på bron mellan den asiatiska och anglosaxiska världen. Den unika blandningen av kulturer i varje stad kommer att ge dig en spännande miljö där du förbättrar dina språkkunskaper genom att studera på engelska. Med ditt studentvisum kommer du dessutom att kunna arbeta vid sidan av dina studier och tjäna pengar för att finansiera dina resor!

Om du tittar på de bästa studiealternativen i Europa, leta inte längre än att ta din kandidatkurs i Dublin! Som platsen för de flesta av de ledande universiteten i Irland och många av Europas mest framgångsrika varumärken, är Dublin den perfekta staden för att bygga ditt internationella nätverk. När du väljer vår partnerskola kan du dessutom vara säker på att studera på landets ledande oberoende högskola!

Nedan följer bara ett urval av ämnen som du kan blanda och matcha i din studieplan. Våra partnerskolor erbjuder ett stort utbud av ämnen och studieområden för att hjälpa dig att återvända hem med prestigefyllda akademiska meriter, flytande engelska kunskaper och internationell erfarenhet som får dig att sticka ut på arbetsmarknaden.

Studieområden

Business

Affärsämnena ger de teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för en framgångsrik affärskarriär. Du kommer att lära dig analys, problemlösnings- och kommunikationsförmåga på hög nivå som är avgörande för framgång i branschen. Du inhämtar en gedigen förståelse för olika affärsmiljöer och utvecklar effektiva sätt att analysera, skapa och genomföra operativa affärsplaner. Du kommer också att kunna välja mellan ett stort antal av våra specialiseringsämnen inom projektledning, besöksnäring, redovisning, marknadsföring eller hälsotjänster för att skräddarsy din inriktning.

Redovisning

Kompetent redovisning är hörnstenen i alla framgångsrika företag. Redovisningsämnena är idealiska om du vill utveckla eller utöka dina studier utöver traditionell redovisning för att även omfatta den allt mer kritiska rollen av affärsanalys och professionell redovisning. Du kommer att utveckla allmänna ledningsförmågor och kunskaper relaterade till samtida redovisningsfrågor, dataanalys och tillhörande praxis. Du kommer att lära dig viktiga affärsprinciper och praktiska färdigheter för att analysera redovisning effektivt och strategiskt inom en rad teorier och ramar, vilket hjälper dig att lansera eller främja din karriär.

Besöksnäring & turism

Med världen som rör sig som aldrig förr har besöksnäringen blivit en mångmiljardindustri och den här kursen lär dig att dra nytta av detta! Vår partnerskola kommer att visa dig besöksnäringens moderna ansikte, med särskilt fokus på hållbarhet och etik i den globaliserade världen. När du är färdig kommer du att ha alla verktyg du behöver för att öppna din egna verksamhet eller bli en viktig del av en befintlig. Vad mer är, om du väljer att studera den här kursen på vår partnerskolas soliga australiensiska campus, får du exklusiv tillgång till en av de mest populära besöksnäringsscenerna i världen!

Management

Ledarskap är en viktig och eftertraktad egenskap inom affärsvärlden, speciellt för dem som har de högsta positionerna i alla typer av branscher. Den här kursen ger dig nödvändiga kunskaper och färdigheter för att frigöra din chefspotential och bli en respekterad ledare för ditt team. Innehållet i denna kurs kan tillämpas på alla sektorer och du kan förvänta dig att ta examen med ett starkt grepp om din roll som chef på arbetsplatsen.

Marketing

Att få ditt varumärkes röst hörd över dess konkurrenter är en tuff bedrift i den moderna världen, varför marknadsföring har blivit allt viktigare för företag i alla branscher! Inom det här studieområdet kommer du att få den grundläggande kunskap som låter dig lösa problem inom det dynamiska marknadsföringsområdet och skapa strategier baserade på data och resultat.

Informationsteknologi (IT)

I vår snabbt växande, teknologiskt drivna värld är IT-kunskaper en värdefull tillgång. Informationsteknikämnena är utformade för att ge dig en omfattande ämneskunskap inom tekniska och affärsmässiga ledningsområden. Du kommer att utveckla applikationer, ramverk, produkter och tjänster för växande områden som analys och cybersäkerhet. Du kommer också att lära dig hur affärsproblem kan lösas genom att tillämpa en rad tekniska och programmeringskoncept och verktyg, samt hur man effektivt kommunicerar dessa lösningar till olika intressenter. Dessutom kommer du att lära dig hur du skyddar data och information, skapar och hanterar databaser och säkerställer en etisk hantering av affärsinformation. Du får också möjlighet att välja mellan ett stort antal av våra specialiseringsämnen inom analys, app- och webbutveckling, cybersäkerhet och programmering för att skräddarsy ditt programpaket.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero