Språkresor till Valencia

Utmärkt, 1137 omdömen

Att lära sig spanska i Valencia är det perfekta tillfället att upptäcka århundraden av spansk historia och tradition i total språklig fördjupning! Den här staden är mer än bara paellans födelseplats och när du lär dig spanska i Valencia får du se vad som gör den så speciell. Regionens unika traditioner och fester härrör från århundraden, och att uppleva dem själv när du studerar spanska utomlands är det idealiska sättet att lära dig ett nytt språk.

 
Språkresor till Valencia
Valencia
1 / 10
Spanska skolor i Valencia

Det finns inget bättre sätt att lära sig ett språk än att vara helt omgiven av det varje dag, och på din kurs i spanska i Valencia är det precis vad du kommer att uppleva! ESL:s partnerskolor ligger bara några steg från den imponerande tjurfäktningsarenan och den lockande centrala marknaden, så att du kan uppleva allt som denna otroliga stad har att erbjuda när du lär dig spanska i Valencia!

 

Varför studera spanska i Valencia?

esl Valencia language stay 3 column 1.jpg
Stadsliv
 • Lär känna den här historiska staden på din kurs i spanska i Valencia, öva din spanska varje dag när du utforskar otroliga sevärdheter som den UNESCO-listade Lonja de la Seda eller den ultramoderna Ciudad de las Artes y las Ciencias nära stranden!
 • I paellans födelsestad är gastronomi ett stort dragplåster och du förstår ännu mer av den spanska kulturen när du provar ikoniska maträtter som fideuà, en skaldjurs- och nudelrätt och bunyols, ett sött bakverk.
esl Valencia language stay 3 column 2
Resande
 • Spaniens östra kust erbjuder massor av spännande attraktioner, så när du inte studerar spanska i Valencia, varför inte ta en tur upp i bergen för att utforska ruinerna av Castillo Sagunto, en viktig grekisk och muslimsk fästning?
 • Närmare kusten har Albufera-lagunen varit ett centrum för jordbruk i regionen i århundraden, och det är här du kan se lokala vilda djur och beundra fantastiska solnedgångar!
esl Valencia language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det bästa sättet att se alla sevärdheter i denna soliga stad är att hyra en cykel och ta en cykeltur för att lära dig mer om Valencias historia medan du lär dig spanska utomlands.
 • Du som vill ha litet spänning kan till och med köra vattenskoter i småbåtshamnen, eller åka ut i bergen på ett fartfyllt jeepäventyr!

Populära frågor om att studera spanska i Valencia:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Valencia?

ESL:s kurser i spanska i Valencia börjar från bara 125 euro för en vecka, och du kan hålla en ekonomisk budget medan du är här - att äta tapas på en lokal restaurang kan uppgå till 6 euro! Du kan också lätt utforska staden, eftersom en enkelbiljett till kollektivtrafiksystemet endast kostar 1:50 euro. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa.

 

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Valencia?

 • Utforska livet i en av Spaniens mest dynamiska och mångkulturella städer på en kurs i spanska i Valencia tillsammans med andra internationella studenter och utlänningar från hela världen som dras till dess soliga klimat och unika kultur!
 • Utforska århundraden av spansk kultur i en stad som kombinerar både historisk och modern design och tala spanska varje dag i total fördjupning!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Valencia?

Vi har flera partnerskolor att välja mellan i Valencia, och det stora utbudet innebär att du kan hitta den perfekta kursen som passar just dina behov. Några av de spanska kurserna i Valencia som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive kombinerade och intensiva kurser
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Kombinerade språk- och aktivitetskurser (konst, musik)
 • Privatlektioner
 • Kurser i affärsspanska

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Valencia?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig