ESL Languages Postgraduate Programmes

Masterprogram

Master- och doktorprogram utomlands

Har du redan en kandidatexamen och letar efter din nästa utmaning? Det finns många alternativ tillgängliga för dig, men hur många låter dig utforska ett spännande nytt land och studera en masterutbildning på en handelsskola i världsklass, samtidigt som du tar din engelska till högsta nivå? Vi har alternativen som bockar av alla rutor!

Att börja dina masterstudier kan verka som ett skrämmande engagemang, men genom våra program behöver det inte vara det! När du studerar på någon av våra masterskolor kommer du att kunna välja mellan ett eller två kvartal och ändå återvända hem med de poäng du tagit. Oavsett om du vill prova på det internationella studentlivet under en kort period och återvända hem, eller gillar det så mycket att du vill förlänga din vistelse, kommer våra partnerskolor att tillgodose dina önskemål!

Gör dina masterkurser i Australien med vår prestigefyllda skolpartner, som har över 80 års erfarenhet och är bland de två mest populära MBA-kurserna i landet! Välj ditt toppmoderna campus från en av många platser i Australien, inklusive de trendiga urbana hipsterartade gatorna i Melbourne och den ikoniska glittrande partyhuvudstaden Sydney.

Om du letar efter en prestigefylld och värd upplevelse närmare hemmet, kan du hitta den på våra masterkurser i Dublin, Irland! Som den ledande oberoende högskolan i Irland, med 47 års erfarenhet och 9 000 aktiva studenter, kommer du att få en enastående utbildningsnivå och kan resa utomlands utan att lämna Europa!

Det är aldrig för sent att få en oförglömlig upplevelse utomlands och om du missade möjligheten under din grundutbildning är det här din chans att leva ditt liv fullt ut innan du börjar din karriär. Dessutom finns det inget bättre alternativ för din karriär än en masterkurser utomlands, eftersom du får kvalifikationer av högsta kvalitet samtidigt med erfarenheten av en internationell miljö.

Förutom undervisning i världsklass och utmärkta platser, erbjuder våra masterkurser utomlands dig också den unika möjligheten att arbeta medan du studerar! Med både Irlands och Australiens visumalternativ och skolans flexibla schema kan du komplettera dina studier med att få värdefull erfarenhet på en internationell arbetsplats. Genom att prata engelska i skolan och interagera med lokalbefolkningen på din arbetsplats, kommer dina engelska kunskaper att förbättras bortom dina vildaste drömmar!

Nedan följer bara ett litet urval av vad våra handelshögskolor har att erbjuda, men kom ihåg att du alltid kan mixa och matcha för att skapa det perfekta studieprogrammet för dig.

Studieområden

Affärsanalys

Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller ett blomstrande företag! Det krävs en enorm ansträngning och planering för att säkerställa att ett företag kommer igång och fortsätter. Det är där affärsanalysen kommer in. Affärsanalysämnen är designade för studenter med en ambition att börja eller fortsätta sin karriär inom affärsanalysområdet, vilket är anledningen till att de kommer att studera hur man bygger och hanterar expertteam och att strategiskt övervaka datadrivna initiativ. Affärsanalys inkluderar ett brett utbud av ämnen som kommer att bygga upp dina kunskaper och färdigheter, vilka alla skapar studenter som är redo för nästa steg i sin karriär.

Redovisning

Ta din förståelse för ekonomi till nästa nivå med denna omfattande kurs och säkra din plats i företagsredovisningsvärlden. Din kurs kommer att ge dig en mängd olika kunskaper som hjälper dig i en redovisningskarriär på hög nivå, inklusive allmänna ledningsfärdigheter, revision och rådgivning, programvara för datavisualisering, finansiell rapportering, affärsanalys och mer! Efter examen kommer du att kunna analysera redovisning effektivt och strategiskt inom de flesta affärsmiljöer.

IT

Den här kursen är perfekt för studenter som vill utveckla det tekniska kunnandet för att bli experter inom den lukrativa IT-branschen. Du kommer att lära dig hur du löser komplexa tekniska problem på företagsnivå för en mängd olika intressenter. Under hela din kurs kommer du att få en mångsidig uppsättning färdigheter inklusive programmering, databasdesign, tillämpning av AI, UX-design, webbutveckling och mycket mer. Efter att du har fått en större förståelse för denna spännande bransch, kommer du att kunna specialisera dina studier mot ett av fyra specifika områden, allt från programmering till cybersäkerhet.

MBA

Allmänt betraktad som den ultimata kvalifikationen för yrkesverksamma som söker en ledande position inom industrin, är MBA din nyckel till de övre nivåerna i affärsvärlden. Studera en MBA med våra handelshögskolepartners för att kombinera en mängd olika ämnen till det programpaket som passar dig. Ett utmärkt alternativ, oavsett om du vill kombinera besöksnäring med analys, eller marknadsföring med redovisning - valet är ditt! Även om en tvåårig examenskurs kan verka skrämmande, kommer att studera den utomlands ge en frisk fläkt till dina lektioner när du vidgar dina vyer och bygger ett starkt internationellt nätverk.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero