Språkresor till Alicante

Utmärkt, 133 omdömen

Upptäck en av Spaniens vackraste destinationer på en kurs i spanska i Alicante! Denna kuststad lockar besökare från hela världen tack vare sin charmiga gamla stadskärna, fantastiska kulinariska utbud och livliga nattliv. Du får uppleva allt detta genom att studera spanska i Alicante. Plugga spanska i Alicante och upplev den avslappnade livsstilen på Medelhavskusten!

 

 
Språkresor till Alicante
Alicante
1 / 10
Spanska skolor i Alicante

När du vandrar på gatorna i El Barrio, Gamla stan, eller beundrar yachterna i hamnen, övar du din spanska varje dag på din kurs i spanska i Alicante. Våra fantastiska partnerskolor erbjuder ett brett utbud av kurser för var och en, så du gör snabba framsteg då du studerar spanska i Alicante. Dessutom kommer du fort att känna dig hemma i denna livliga kuststad när du läser spanska i Alicante, bara en kort promenad från Museo The Ocean Race och tapasbarerna i El Barrio!

 

Varför studera spanska i Alicante?

esl Alicante language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Alicante är en livlig destination, där du på en och samma dag när du studerar spanska utomlands, kan beundra det historiska Santa Bárbara-slottet, upptäcka modern konst på Museo de Arte Contemporaneo de Alicante (MACA) och njuta av en ny cocktail i gamla stan.
 • Om du vill ha en paus från att studera spanska i Alicante, koppla av på Playa del Postiguet, en av de bästa stränderna i Alicante, eller granska hantverket som erbjuds på La Explanada de Espana - kontakta oss för mer information om att bo i Alicante.
esl Alicante language stay 3 column 2
Resande
 • En av de mest populära eftermiddagsutflykterna från Alicante är till ön Tabarca, där du kan beundra den vackra floran och faunan och koppla av på orörda stränder!
 • För en mer livlig dag ute under din kurs i spanska i Alicante, lär känna de andra livfulla städerna längs Costa Blanca, som Benidorm och Altea.
esl Alicante language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna spännande stad erbjuder gott om aktiviteter när du tar en paus från att plugga spanska utomlands - prova en guidad rundtur i staden med tapasprovning, eller ge dig ut på havet på en segeltur!
 • Om du vill ha en mer spännande upplevelse är en utflykt till den omgivande landsbygden det perfekta alternativet och sedan kan du avsluta din dag med en flamencoshow!

Populära frågor om att studera spanska i Alicante:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Alicante?

Alicante är en mycket prisvärd destination för att studera spanska utomlands, där en måltid kan kosta så litet som 7 euro! Du kan också se mer av Costa Blanca på din språkkurs utomlands, eftersom det är möjligt att komma till Benidorm med spårvagn för mindre än 5 euro. Våra spanska kurser i Alicante börjar från 195 euro per vecka, och kontakta oss gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Spanien.

 

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Alicante?

 • När du studerar spanska i Alicante, kan du fördjupa dig i stadslivet samt upptäcka en av Spaniens livligaste kuststräckor.
 • Det finns så mycket att upptäcka på Costa Blanca, från vackra öar till stränder, och du kommer att göra stora framsteg i språket medan du utforskar allt.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Alicante?

Våra spanska kurser i Alicante är utformade för alla sorters studenter, och ESL hjälper dig   att välja den språkkurs utomlands som är rätt för dig. Oavsett om du är en juniorstudent eller en yrkesarbetande, hjälper vi dig att uppnå dina mål i spanska! Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensivkurser
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser (t.ex. DELE)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Alicante?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig