Språkresor till Sevilla

Utmärkt, 431 omdömen

Känn andalusisk kultur pulsera genom dina ådror på en kurs i spanska i Sevilla! Som ordspråket går, "Sevilla tiene un color especial", och du kommer verkligen att känna detta när du studerar spanska i Sevilla, utforskar de soldränkta gatorna, provsmakar läckra tapas från små barer och hör tonerna av flamenco i brisen. Plugga spanska i Sevilla och upptäck magin i den här livliga staden!

 
Språkresor till Sevilla
Sevilla
1 / 10
Spanska skolor i Sevilla

På din kurs i spanska i Sevilla övar du din spanska i en ljus, livlig stad, där århundraden av historia ekar på gatorna, från det kungliga palatset Alcázars borggårdar till Plaza de Españas keramikplattor. Våra fantastiska partnerskolor ser till att du gör snabba framsteg när du studerar spanska i Sevilla och fördjupar dig i stadens språk och kultur. En språkresa till Sevilla ger dig en upplevelse som ingen annan!

 

Varför studera spanska i Sevilla?

esl Sevilla language stay 3 column-1
Stadsliv
 • Sevilla är en livlig stad som är känd för sitt andalusiska arv, och det bästa stället att uppleva detta under en kurs i spanska i Sevilla, är att se flamencodans och prova lokala rätter på små mysiga ställen i stadsdelen Triana. 
 • Se till att du besöker Catedral de Sevilla, där Christopher Columbus är begravd och beundra den spanska konsten på Museo de Bellas Artes - kontakta oss för mer information om att bo i Sevilla.
esl Sevilla language stay 3 column 2
Resande
 • För att upptäcka mer av regionen när du studerar spanska i Sevilla, besök den närliggande staden Granada, där du kan beundra det moriska palatset Alhambra.
 • De fantastiska sevärdheterna i Pueblos Blancos (de vita byarna) är inte heller långt från Sevilla, där du kan beundra den dramatiska landsbygden i Andalusien från höga platåer.
esl Sevilla language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Den här livliga staden erbjuder gott om saker att göra under din kurs i spanska i Sevilla, oavsett om det är vattensporter eller stadsrundturer!
 • SUP på Guadalquivirfloden är den perfekta upplevelsen för äventyrare, men du kan också prova en fågelskådningstur på landet för att se Spaniens djurliv på nära håll.

Populära frågor om att studera spanska i Sevilla:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Sevilla?

Att leva och lära sig spanska i Sevilla är klart överkomligt, med den genomsnittliga kostnaden för tapas till endast 10 euro per person, och ett glas vin får du för bara 2 euro. Förvänta dig att betala 1:30 euro för en bussbiljett, medan museer är gratis för EU-medborgare och annars kostar mindre än 5 euro i inträde. Våra spanska kurser i Sevilla börjar från 190 euro per vecka, och du får gärna kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands i Spanien.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Sevilla?

 • När du studerar spanska i Sevilla får du en smak av traditionell spansk och andalusisk kultur, upptäcker stadens historia, dess museer och regionens kök.
 • Den här livliga staden erbjuder mycket att lära känna för yrkesverksamma, medan den också är idealiskt belägen för att upptäcka de fantastiska omgivningarna i Andalusien då du studerar spanska utomlands.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Sevilla?

På en spansk kurs i Sevilla lär du dig spanska utomlands i en välkomnande miljö, och ESL hjälper dig att hitta rätt kurs för din språknivå och dina mål. Några av språkkurserna utomlands våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner på A1- till C2-nivå, inklusive intensiva program
 • Förberedande examenskurser för DELE  
 • Privatundervisning

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Sevilla?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig