Språkresor till Madrid

Utmärkt, 378 omdömen

Förälska dig i kullerstensgatorna, de ståtliga kungliga byggnaderna, coola tapasbarer och det livliga nattlivet i den spanska huvudstaden på en språkresa till Madrid som sprudlar av liv och kultur! Då du studerar spanska i Madrid upptäcker du den karakteristiskt avslappnade takten i spanska livet medan du njuter av alla attraktioner i en av Europas största städer. Studera spanska i Madrid, och du kommer snabbt att känna dig som en Madrileño i denna vänliga, välkomnande huvudstad!

 
Språkresor till Madrid
Madrid
1 / 10
Spanska skolor i Madrid

När du pluggar spanska i Madrid känner du dig fort som hemma när du övar dina nyfunna språkliga färdigheter och navigerar runt i huvudstaden, från den imponerande Plaza Mayor till de smala gatorna i Malasaña. Din kurs i spanska i Madrid kommer att kännas engagerande och spännande, när du lär dig på en fördjupande språkkurs utomlands på våra partnerskolor och praktiserar din spanska varje dag. När du studerar spanska i Madrid befinner du dig också i hjärtat av staden, nära Plaza de España och Parque del Oeste!

Varför studera spanska i Madrid?

esl Madrid language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Livet i den livliga staden kommer aldrig någonsin att kännas tråkigt, eftersom du upptäcker museer i världsklass som Museo Arqueológico Nacional och Museo Nacional del Prado - kontakta oss för mer information om att bo i Madrid.
  • När du inte insuper konst och historia på din kurs i spanska i Madrid, njut av det spanska köket på Mercado de Vallehermoso eller se en show på Teatros del Canal.
esl Madrid language stay 3 column 2
Resande
  • För att fördjupa dig i mer spansk historia när du pluggar spanska i Madrid, ta en tur till San Lorenzo de El Escorial, känd för sitt enorma palats mitt i av staden.
  • Om du vill uppleva vild natur samtidigt som du studerar spanska utomlands, bege dig till La Sierra de Guadarrama, en stor bergskedja med vandringsleder och där du också kan prova skidor på vintern!
esl Madrid language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Madrid är en livlig stad, där det alltid finns något för dig att göra på din språkkurs utomlands - oavsett om det är en vandring eller ridning i de omgivande bergen!
  • Du kan inte resa till Spanien utan att prova några av de olika, otroliga köken och en kulinarisk rundtur i Madrid är det perfekta sättet att smaka de bästa lokala rätterna.

Populära frågor om att studera spanska i Madrid:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Madrid?

Våra spanska kurser i Madrid börjar från bara 195 euro per vecka och att bo i denna europeiska huvudstad är också billigt. En måltid kan kosta dig bara 12 euro - ännu mindre om du väljer traditionella tapas! Madrid har också ett fantastiskt kollektivtrafiksystem, med en enda biljett för fem stationer för endast 1:50 euro. ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Madrid?

  • Madrid är en av Spaniens mest spännande städer, fylld med en mängd museer, sevärdheter och otroliga restauranger att utforska när du studerar spanska utomlands
  • På en kurs i spanska i Madrid får yrkesverksamma chansen att utforska en av de mest spännande arbetsmarknaderna i Spanien, medan det finns gott om aktiviteter för yngre studenter att delta i.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Madrid?

Vi hjälper dig att ordna din språkresa från början till slut, stödjer dig när du väljer din kurs, och hjälper dig även att hitta din idealiska plats att bo i Madrid! Några av de spanska kurserna i Madrid som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för DELE

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Madrid?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig